BALOTELI POSLE SJAJNOG GOLA: Trening i Bog! (VIDEO)

 
  • 0

- Verujem da možete da prepoznate šampiona kada ga vidite na terenu - rekao je fudbaler Milana

Pogodak Marija Balotelija za pobedu Milana nad Bolonjom (1:0) konkuriše za najbolji gol godine, a mladi kontroverzni Italijan kaže da je to rezultat talenta i napornog rada na teninzima.

- Potreban je veliki broj treninga, a ja treniram dosta i radim na ovakvim šutevima posle sezone sa mojim saigračima. Naravno, tu je i talenat koji mi je dao Bog, ali i dosta treninram - rekao je Baloteli, kog inače često kritikuju da zabušava na treninzima.

Ovakav pogodak svakako dobro dođe za samopouzdanje pred meč Lige šampiona u sredu protiv Atletiko Madrida.

- Ova pobeda nam je dosta pomogla, ali ono što nas čeka u sredu je totalno drugačije. Bićemo spremni i psihički i fizički. Imam dobar predosećaj - rekao je Italijan, dodajući da dobro funkcioniše sa Pacinijem u klubu.

Novi trener Milana Klarens Sedorf nedavno je izjavio da bi Baloteli tek trebalo da postane šampion u pravom smislu te reči.

- Sedorf stvarno zna kako da me pokrene. Dobro se slažemo, jer on bukvalno sve kaže u lice i ja to volim. Jesam li šampion? To je nešto što vi novinari kažete. Verujem da možete da prepoznate šampiona kada ga vidite na terenu - zaključio je u svom stilu Mario Baloteli.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA