NBA OL STAR: Sjajna zakucavanja zvezda u usponu (VIDEO)

 
  • 0

Ekipa koju je vodio Grent Hil savladala je na drugoj strani momke Krisa Vebera 142:136. Drumond oborio rekord iz 2010. godine

NBA Ol star vikend zvanično je počeo u petak okršajem poznatih ličnosti, a potom su pravu zabavu priredili timovi koje su sa klupa vodili nekadašnje zvezde najbolje košarke na svetu, Grent Hil i Kris Veber.

Na terenu su najbolji rukiji i sofmori priredili fenomenalne poteze, a Hilovi momci su slavili rezultatom 142:136. Najbolji pojedinac u Nju Orleansu bio je Andre Dramond, košarkaš Detroit Pistonsa, koji je zabeležio čak 30 poena i 25 skokova, čime je oborio rekord Dehuana Blera od pre tri godine (23 skoka).

U sjajnom izdanju zvezda u usponu, gledaoci u "Nju Orlenas areni" uživali su u neizvesnom meču u kom su obilovala zakucavanja (čak 118!) i trojke (33/68).

Van linije za tri poena posebno je precizan bio Tim Haradvej Džunior, koji je ubacio sedam od 16 šuteva, a meč je završio sa 36 poena. Dion Vejters je takođe bio odlično šuterski raspoložen, upisao je 31 poen.

Entoni Dejvis, koji je ukupno ubacio 16 poena, otvorio je seriju zakucavanja u "vetrenjača" stilu, a u ovakvim efektinm poenima su mu se pridružili Haradvej i Dramond.

U noći između subote i nedelje na programu su od 2.30 po našem vremenu različita takmičenja, od kojih su najatraktivnija ona u šutiranju trojki i zakucavanju.

Ekipa Grenta Hila: Demijan Lilard (Portland) 13 poena, Bredli Bil (Vašington) 21, Andre Dramond (Detroit) 30, Harison Barns (Golden Stejt) 16, Terens Džons (Hjuston) 14, Janis Antetokunmpo (Milvoki) 9, Jonas Valančijunas (Toronto) 4, Dion Vejters (Klivlend) 31, Majls Plamli (Finiks) 4.

Ekipa Krisa Vebera: Entoni Dejvis (Nju Orleans) 16 poena, Majkl Karter-Vilijams (Filadelfija) 17, Tim Hardavej Džunior (Njujork) 36, Trej Burk (Juta) 6, Džered Salindžer (Boston) 13, Mejson Plamli (Bruklin) 20, Viktor Oladipo (Orlando) 13, Stiven Adams (Oklahoma Siti) 6, Keli Olinjik (Boston) 9.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA