PAVLOVIĆ: Završio sam sa reprezentacijom Srbije!

 
  • 13

Najnovije pojačanje Partizana istakao da je sa nacionalnim dresom završio kada su se Srbija i Crna Gora odvojile * Takođe, napominje da postoji opcija produžetka saradnje sa crno-belima i naredne sezone

Dočekali su košarkaši Partizana dugoočekivano pojačanje i dolazak Aleksandra Saše Pavlovića. Srpski košarkaš, zajedno sa trenerom Duškom Vujoševićem, pojavio se na konferenciji za novinare pred put crno-belih na meč Evrolige sa Žalgirisom.

Pavlović neće biti u mogućnosti da pomogne svom novom timu u Kaunasu s obzirom na to da neće moći da igra sve do osmog kola, ali će se vrlo brzo staviti na raspolaganje za mečeve ABA lige.

- Nadam se da ću ispuniti očekivanja navijača i ljudi u klubu da postignemo što boji rezultat, a to su za Partizan uvek titule. Nisam razmišljao o tome da li ću se vaćati u NBA. Sada samo razmišljam o Partizanu za koji mi je oduvek bila želja da igram. Veliki sam partizanovac i uvek postoji mogućnost da se produži ugovor i sledeće sezone - rekao je pavlović koji se osvrnuo i na eventualan povratak u reprezentaciju:

- Završio sam sa igranjem za reprezentaciju kada je došlo do odvajanja SCG, jer je to više bila politička nego košarkaška stvar. O eventualnom povratku u reprezentaciju nisam razmišljao.

Trener crno-belih Duško Vujošević dodao je da Pavlović nije 100 odsto spreman, ali da je reč o velikom pojačanju.Takođe je istakao da je Kinsi neizvestan za Litvaniju dok će Tepić biti u sastavu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Duan Vašington izneo svoje utiske posle meča Partizan - Borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tvrtka iz zeleznika

    11. februar 2014 | 16:11

    ovaj ce nas pokidati,grobari su dobili veliko pojacanje !

  • Drug

    11. februar 2014 | 15:45

    Slepator koji je uzeo milione dolara od kluba do kluba prosek koseva 4.5 po utakmici!!

  • Drale-usa

    11. februar 2014 | 15:52

    U Portlandu uzeo 1.250.000.nije se oznojio posteno I dao 2 kosa po tekmi strasnooooo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA