Nova pobeda Partizana u Turskoj!

 
  • 0

Izabranici Marka Nikolića savladali slovački Ružemberok rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola bio je Petar Škuletić

Fudbaleri Partizana zabeležili su novu pobedu u pripremnom periodu. Ovoga puta crno-beli su bili bolji slovačkog Ružemberoka minimalnim rezultatom.

Izabranici Marka Nikolića pružili su solidnu partiju, ali je činjenica da je opet bilo dosta oscilacija u igri srpskog šampiona. Može da raduje brza tranzicija lopte i veoma dobra saradnja veznog reda i napadača, ali je opet bilo propusta u odbrani, koji ovoga puta nisu kažnjeni.

U prvom poluvremenu viđena je dosta oštra igra, možda i preoštra za pripremnu utakmicu. Partizan je dominirao, a najbolje šanse su viđene u 26. i 28. minutu nakon šuteva Vulićevića i Škuletića. Ove prilike su došle kao posledica igre po bokovima, pa ova činjenica može samo da raduje Marka Nikolića. Ružemberok je najbolju šansu imao u 35. minutu preko Zrelaka.

Partizan u prednost dolazi u 58. minutu utakmice. Lazović je sjajno prošao po strani i centirao, a Škuletić rutinski sproveo loptu glavom u mrežu. U nastavku drugog poluvremena, crno-beli su odigrali sjajan meč i imali još prilika, ali Luka, Lazović i Volkov nisu bili precizni.

Partizan: Lukač, Vulićević, Volkov, Obradović, Trajković, Drinčić, Malbašić (od 61′ Luka), Brašanac, Ilić (od 80′ Ninković), Škuletić i Lazović.

Klupa: Petrović Nikola, Stanković, Petrović Nemanja, ivković, Luka, Fofana, Aksentijević, Ninković, Grbić, Marković, Živković Andrija, Pantić i Gulan.

Trener: Marko Nikolić

Ružomberok: 35 Nikolić, 3 Grešak, 21 Praznovski, 17 Maslo, 5 Seke, 18 Zošak, 3 Tavamba Kana, 26 Tomaš, 9 Zrelak, 11 Zovaš (, 42 Adamović.

Klupa: 30 Kovač, 24 Nosek, 10 Nađ, 14luptak, 25 Serenčin,13 Kučera, 15 Almaski.

Trener: Jozef Vukušič

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA