Nikada nećete pogoditi koji fudbaler je bio najtraženiji na internetu u 2013. godini!

Ni Mesi, ni Ronaldo, ni Ibrahimović, ma nijedan fudbaler od onih koji važe za najbolje i najpoznatije u fudbalskom svetu, već je u pitanju neko ko vam nikada ne bi pao na pamet

  • 4

Fudbaler čije ime su korisnici pretraživača Gugl najčešće ukucavali i tražili jeste igrač Los Anđeles Galaksija i američki reprezentativac Lendon Donovan.

Za njega se misli da je najbolji fudbaler koji je ponikao u Sjedinjenim Američkim Državama, a koji je karijeru pored igranja u svojoj zemlji gradio i u Evropi nastupajući za Bajer Leverkuzen i Everton. Iskusni vezista je četiri puta biran za najboljeg sportistu svoje zemlje i to je jedan od razloga što je toliko popularan među svojim sunarodnicima.

Interesantno je da na ovoj listi nema dvojice igrača koji važe za najbolje na svetu Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, a da su među prvih pet još dvojica Amerikanaca pored Donovana, Klint Dempsi i Tim Hauard. Ovo je još jedan dokaz da "najvažnija sporedna stvar na svetu" sve više dobija na popularnosti na severnoameričkom kontinentu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delijesever1989

    6. februar 2014 | 19:41

    Ko je taj?

  • Realno

    7. februar 2014 | 08:02

    Po dresu sam provalio ko je. Jer iz LAG znam samo za njega i ranije za Bekama,ali po boji kože sam znao da nije Bekam :). Ovi rezultati mi ne deluju realno,ali dobro. Dok Kinezima ne dozvole google,onda neće ova lista izgledati ovako

  • Toza-djankoza

    7. februar 2014 | 11:06

    Bekam. Vidi se na slici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA