Šou Tadića i Sulejmanija (VIDEO)

Srpski reprezentativci odigrali fenomenalne partije za Tvente i Benfiku * Holandski tim slavio rezultatom 2:0, uz gol i asistenciju Tadića, dok je Sulejmani odveo Portugalce u polufinale Kupa golom u 84. minutu

  • 0

Dobre partije srpskih reprezentativac od ponedeljka, kada su Matić i Ivanović bili centralne figure meča Mančester Siti - Čelsi, nastavili su i Dušan Tadić, kao i Miralem Sulejmani.

Tadić je bio najzaslužniji za pobedu njegovog Tventea u gostima protiv Herenvena rezultatom 2:0, s obzirom na to da je najpre postigao vodeći gol u 82. minutu da bi u 90. asistirao Bervenu za konačan rezultat.

 

Srpski reprezentativac je tako potvrdio da se Premijerligašu nisu bez razloga interesovali za njega. Everton se tokom čitavog prelaznog roka pominjao kao moguća destinacija, a bivši igrač Vojvodine je i u smiraj roka odbio punudu Aston Vile, iako je Tvente prihvatio novac za njega.

 

Slično kao Tadić, pobedu svom timu je doneo i Miralem Sulejmani. Benfika je u Kupu savladala Penafiel rezultatom 1:0, a srpski reprezentativac je zatresao mrežu u 84. minutu.

Đuričić je, takođe, igrao od početka sve do 74. minuta, kada je ustupio svoje mesto zemljaku Markoviću, dok je Fejsa ceo meč odgledao sa klupe.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA