VUJOŠEVIĆ: Oscilacije kod Bogdanovića su normalne

 
  • 7

Trener Partizana smatra da su njegovi igrači mogli da budu bolji u skoku na utakmici protiv Lokomotive

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da je ekipa Lokomotive bolji tim od trenutnog sastava crno-belih i da je zasluženo slavila u "Kombank areni" u petom kolu Top 16 faze Evrolige.

- Prvo bih želeo da čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobedi, koja je posledica toga što su odličan tim. To je grupa kvalitetnih igrača raspoloženih za igru. Ubacili su 13 trojki, neke su bile posledica naše dekoncentacije prilikom promene igrača, ali bilo je tu i teških šuteva - rekao je Vujošević, dodajući:

- Donekle zameram svojoj ekipi odbrambeni skok, jer su oni u prvom poluvremenu imali devet u napadu - rekao je trener srpskog šampiona.

- Mnogo fale Tepić i pogotovo Milosavljević. Ekipa u ovakvom sastavu se borila. Nije bilo dovoljno raspoloženih igrača. Kinzi je kompenzovao to svojom igrom, ali osnovna je poenta što je Lokomotiva bolji tim od trenutnog sastava Partizana. Sa papira su preneli to na parket - rekao je Vujošević, i istakao:

- Hvala publici što je i po ovakvom vremenu došla da nas bodri, Rusi su videli koliko Srbija voli košarku. Samo zbog njih je ovo bio domaći teren, jer u smislu uslova za igru i načina suđenja, Partizan nije imao domaći teren.

Nešto slabiju partiju je pružio Bogdan Bogdanović.

- Njihova odbrana je posebno bila upućena na Bogdanovića, ali nisu samo oni. Promašio je nekoliko čistih šuteva, ali on je igrač koji je u toj fazi razvoja da su oscilacije moguće. Pojedinačno, Andrić i Gagić su odigrali dobro - rekao je Vujošević, koji priželjkuje da se u najskorije vreme dovede pojačanje.

Na pitanje da li Partizan ne stavlja Kup Radivoja Koraća u vrh prioriteta u narednom periodu, Vujošević je kategoričan.

- Ne odustajemo od resprekta prema bilo kom takmičenju. Imperativ nam je ABA liga, mada se svaka utakmica punom snagom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    1. februar 2014 | 10:06

    Pa Vujoševiću ne može Bogdanović svaki meč po 25 poena. I uopšte nije podbacio,s'ozbirom da je uvek imao po dva igrača pored sebe. 15 poena,6 skokova i 5 asistencija je odličan učinak. A da nije bilo njega,teško bi Kinzi došao do ovih 30+,to je svima jasno. Meni sve ovo liči na neki lični sukob Vujoševića sa Bogdanom,izgleda da je Dule navikao da on bude prva zvezda tima.

  • vwb

    1. februar 2014 | 00:20

    Ja sam za CZ u Areni platio 2500,protiv njih,a pljustala je kisa,pa niste igrali napolju.Sad ce Tegi na SoSu staru pricu,Zvezda Telekom,jedan trofej,pustice Buducnost...kme kmeee...

  • Bole

    1. februar 2014 | 00:07

    Cihu cihu cihu hu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA