NOVI SRBIN U ROMI: Zlatni omladinac se pridružio Ljajiću!

 
  • 1

Talentovani desni bek OFK Beograda naredne četiri i po godine biće član trenutno drugoplasirane ekipe u italijanskom šampionatu. Golubović je pre godinu i po dana učestvovao u Najkijevom projektu "The Chance" i bio proglašen za jednog od 16 najtalentovanijih mladih fudbalera na svetu

Dosadašnji fudbaler OFK Beograda, Petar Golubović postao je novi član italijanske Rome, sa kojom je potpisao ugovor na četiri i po godine. Zlatni omladinac bio je jedan od najistaknutijih igrača reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, kad su osvojili zlatnu medalju.

- Istina je, potpisao sam na četiri i po godine. Ceo dan sam proveo na pregledima, a posle sam potpisao ugovor i bila je promocija. Ne znam hoću li ostati ili ču za početak otići negde na pozajmicu - izneo je Golubović prve utiske po stavljanju parafa na papir, a prenosi Žurnal.

BIO JEDAN OD POBEDNIKA NAJKIJEVE AKCIJE "THE CHANCE"

Talentovani desni bek je pažnju na sebe skrenuo učešćem u Najkijevom projektu "The chance", kada je izabran za pobednika lokalnog takmičenja. To ga je odvelo u Barselonu, na čuveni "Kamp Nou", gde je  Golubović bio predstavnik Srbije među 100 najtalentovanijih fudbalera iz 55 svetskih zemalja.

Naporni treninzi, brojni skauti i treneri, rad sa zvezdama katalonskog kluba, kao što su Pike, Inijesta i Sančez, nisu uplašili mladog Beograđanina. Naprotiv! Petar se najpre izborio za polufinale takmičenja, gde je bio kapiten svoje ekipe. Sjajna igra ga je bez problema smestila u finalnu grupu od 24 fudbalera, a zatim je usledila finalna utakmica, na kojoj je takođe imao čast da nosi kapitensku traku.

Nakon toga, sve je bilo jasno – Petar Golubović je uvršćen među 16 najtalentovanijih fudbalera na planeti!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    30. januar 2014 | 23:53

    Bravo Petre, inace zvezdino dete- al nije bio dovoljno dobar za bandu.... Nije imao ,, vezu,, sramota, bolji su ovi od 35 godina dede kao pojacanja - sacuvaj boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA