FEDERER: Mediji me svađaju s Novakom!

- Mediji su navikli da preuveličavaju stvari, kao da žele da se mi svađamo. Često se viđamo i nema među nama zle krvi. Drago mi je da je postao veliki igrač - kaže do skoro najbolji švajcarski teniser

  • 3

Jedan od najboljih švajcarskih i svetskih tenisera svih vremena Rodžer Federer upravo je u Srbiji govorio o svom odnosu sa Novakom Đokovićem.

Na konferenciji posle žreba za meč Dejvis kup reprezentacije Švajcarske i Srbije, Federer je rekao da je njegov odnos sa našim najboljim teniserom dobar, ali da mediji preuveličavaju stvari.

- Mediji su navikli da preuveličavaju stvari, kao da žele da se mi svađamo. Imao sam sa Novakom mnogo uzbudljivih mečeva, ali van terena je sve korektno i prijateljski. Često se viđamo i nema među nama zle krvi. Drago mi je da je postao veliki igrač, jer sam ga pratio od početka njegove karijere. On nažalost nije sada ovde, ali generalno, naš odnos je u redu - rekao je Federer.

Švajcarac se dobro seća Ilije Bozoljca, njegovog prvog rivala u "Spensu" u petak.

- Sećam se našeg meča na Vimbldonu, više od dva sata je trajao na terenu broj 1. Igrao je odlično - rekao je Federer, koji se samo jednom u karijeri susreo sa 286. igračem sveta.

Federer i Bozoljac igraju prvi u petak meč od 14 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA