Vujošević: Partizan želi da osveti Zvezdu!

- Moja je greška što sam diskutovao sa trenerom. Nisam bio u pravu - kazao Bogdan Bogdanović na pres konferenciji na kojoj se pojavio sa svojim trenerom. Vujošević poručio da će Partizana biti i posle njega

  • 25
KK Partizan - KK Nanter, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Konferenciji za medije povodom meča petog kola Top 16 faze Evrolige, zajedno su prisustvovali trener Duško Vujošević i igrač Bogdan Bogdanović.

Posle sukoba na relaciji trener - igrač tokom meča sa MZT u ponedeljak, kada je mladi igrač morao u svlačionicu zbog nediscipline, zajedničkim stavom su poručili da Partizan svađe ne potresaju i da je sanjima dvojicom sve u redu.

Trener Partizana je rekao da je Bogdanović namerno doveden na konferenciju iz razloga kako bi reprezentativac Srbije mogao da objasni šta se desilo između njega i trenera na meču sa makedonskim šampionom.

- Moja je greška što sam diskutovao sa trenerom. Nisam bio u pravu - rekao je kratko raspoloženi Bogdanović i na dodatno pitanje novinara kako se nosi sa pritiskom kao vođa tima u poslednje vreme odgovorio:

- Dobro se borim.

Vujošević je sa druge strane istakao da Partizan izaziva frustracije određenih ljudi, zato što je šampion 12 godina i nagalsio kampanju protiv njega od povrede Dragana Milosavljevića.

DRŽAVA MENJA IME, ALI ŠAMPIONA NE

- Partizan je šampion 12 godina u državi koja menja imena. Sve se menja u državi, ali je šampion Srbije u košarci konstantan. Biće Partizana i posle Vujoševića - rekao je trener crno-belih i prebacio se na analizu narednog rivala u Top 16 fazi.

- Lokomotiva zna kako se dobija na gostujućem terenu, pa i u Beogradu. Mi ćemo pokušati da se osvetimo za taj poraz - aludirao je Vujošević na neuspeh Crvene zvezde protiv ruskog kluba u prvom kolu Evrolige.

KAD NAĐEMO POJAČANJE, DOVEŠĆEMO GA

- Lokomotiva je kvalitetna ekipa, u kojoj su pečat ostavili Boža Maljković i Aco Petrović, i koji takođe ima udela u ovim rezultatima. Imaju kvalitet za Top 8, a Partizan oslabljen ima obavezu da igra maksimalno, i da igrači nadomeste nedostatak Tepića i Milosavljevića.

Zahvalivši se publici koja dolazi u velikom borju na mečeve njegovih košarkaša, Vujošević je na pitanje kada će Partizan dovesti novo pojačanje rekao:

- Kad ga pronađemo. Ne poznajem američko tržište - nasmejao je okupljene Duško Vujošević.

Uskoro opširnije...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.R/S.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pudlica zasticeni svedok saradnik

    30. januar 2014 | 13:59

    Drzava menja ime ali sampiona ne !!! HHHAAAHHHAAA

  • Arena

    30. januar 2014 | 14:11

    Mogu dusmani da pljunu Dulu pod prozor, ako mu je stan u prizemlju! Bogdan izrasta u extra klasu, a Dule ce ga uciniti i extra covekom. To su vrednosti, koje niko nemoze osporiti ili oduzeti !!!

  • Mrzovici PV

    30. januar 2014 | 14:19

    Dule je ,malo reci,CAR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA