Federer i Vavrinka jeli u Novakovom restoranu!

Švajcarski Dejvis kup tim od petka u Novom Sadu igra protiv Srbije, a igrači su iskoristili priliku da večeraju u restoranu našeg tenisera

  • 3

Švajcarski Dejvis kup tim koji od petka protiv Srbije igra u prvom kolu svetske grupe u Novom Sadu smešten je u hotelu "Prezident" u Sremskim Karlovcima.

Predvođeni novim šampionom Australijan opena Stanislasom Vavrinkom i proslavljenim Rodžerom Federerom, Švajcarci su ostavili pozitivan utisak kao gosti, a interesantno da su na večeru otišli u "Novak", restoran u vlasništvu porodice našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Duel između Srbije i Švajcarske igra se u Novom Sadu od 31. januara do 2. februara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    30. januar 2014 | 14:45

    Iz pouzdanih izvora znam da ih je kod Novaka u lokalu služio jedan mlad ali perspektivan konobar koji je krajičkom oka snimio Federerov pin kod za viza karticu a krajičkom uva načuo taktiku koju nam spremaju za subotu, tako da sad komotno možemo poslati i juniorsku ekipu, ima da ih oderemo ki zecove. P.S. Tomo reaguj bar jednom medaljom za hrabrost za hrabrog konobara

  • maštakažeš

    30. januar 2014 | 11:41

    ...a mišomor?

  • zagor

    30. januar 2014 | 15:05

    Iz pouzdanih izvora znam da ih je kod Novaka u lokalu služio jedan mlad ali perspektivan konobar koji je krajičkom oka snimio Federerov pin kod za viza karticu a krajičkom uva načuo taktiku koju nam spremaju za subotu, tako da sad komotno možemo poslati i juniorsku ekipu, ima da ih oderemo ki zecove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA