Ronaldo dobio fenomenalnu koreografiju od navijača Reala (VIDEO)

 
  • 1

Navijači "kraljevskog kluba" priredili neverovatan doček svom ljubimcu koji po prvi put igra pred njima otkako je osvojio priznanje za najboljeg fudbalera na svetu

Kristijano Ronaldo po prvi put otkako je osvojio Zlatnu loptu, igraće pred navijačima Reala iz Madrida na "Santjago Bernabeu".

On je doneo na stadion statuu koju je dobio 13. januara za najboljeg fudbalera sveta u prošloj godini, da je pokaže simpatizerima "los blankosa" i pre utakmice protiv Granade, se zajedno sa saigračima slikao sa nagradom. Takođe slikao se i sa legendarnim Alfredom Di Stefanom, prethodnim igračem Madriđana koji je dobio Zlatnu loptu zbog igara u "kraljevskom klubu".

Koliko ga vole navijači "kraljevskog kluba" i koliko su srećni zbog njega, pokazuje i koreografija koju su mu napravili pre početka utakmice. Oni su preko cele jedne tribine crnim papirićima ispisali "CR7" što je zaštitni znak portugalskog fudbalera, koji je on brendirao, a ceo stadion je podigao papire u zlatnoj boji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Никола

    25. januar 2014 | 19:51

    Одвратни модерни фудбал..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA