NASILNIK: Levandovski udario navijača Borusije!?

 
  • 1

Jedan tinejdžer je optužio poljskog reprezentativca da ga je napao na parkingu ispred svoje kuće, a Levandovski je negirao da je bilo kontakta između njih dvojice

Napadača Borusije iz Dortmunda, Roberta Levandovskog optužio je jedan navijač tog kluba da ga je udario u čelo. Simpatizer ekipe sa "Signal Iduna parka" prijavio je policiji incident, za koji je rekao da se desio ispred kuće poljskog reprezentativca u Dortmundu.

Kako je objašnjeno do ovakve reakcije centarfora "milionera" je došlo nakon što je tinejdžer krenuo napadački da gestikulira ka Levandovskom zato što je nedavno potpisao ugovor sa Bajernom iz Minhena u koji će preći po okončanju ove sezone. Tada ga je prema rečima tužitelja fudbaler Borusije udario.

Poljak je na svom Fejsbuk profilu negirao da je udario nezadovoljnog navijača, a zatim je rekao da nema nameru da dozvoli nekome da vređa njega i njegovu porodicu.

- Želim da svima stavim do znanja da nikada nisam koristio nasilje protiv ljudi koji su narušavali moju privatnost. Nemam nameru da nevaspitane tinejdžere učim lepom ponašanju, ali neću nikome dozvoliti da vređa mene i moju porodicu - napisao je Levandovski na svom profilu.

Čelnici Borusije su podržali svog fudbalera i rekli su da mu veruju kada kaže da nije ni dotakao dečaka.

 Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA