Srpski preponaš Ristić spreman da ruši rekorde

 
  • 0

Milan Ristić u pripremnom periodu istrčao tri lična rekorda na 30m, 60 prepone i 200m i poručio da će se to pokazati na takmičenjima

Srpski atletičar, preponaš Milan Ristić nalazi se trenutno na koledžu u Berkliju i vredno se sprema za početak zimske sezone. Ove godine prešao je iz Crvene zvezde u Partizan, gde će imati bolje uslove za rad i trening, kao i za pripreme kada bude bio u Beogradu.

- Osećam se odlično, treniram jako za ovu sezonu. Škola mi je počela danas, tako da je raspust gotov i sada ulazim u takmičarski period, a prvo takmičenje nam je za vikend. Nadam se da sam spreman za ovaj početak i do sada se nikad brže nisam osećao, što su pokazali i testovi na treningu - rekao je Ristić.

U pripremnom periodu na treningu Ristić je istrčao tri lična rekorda na 30m, 60 prepone i 200m, za vreme je ostao tajanstven i poručio da će se to pokazati na takmičenjima.

- Ove godine cilj mi je da se kvalifikujem za NCAA, gde ide prvih 16 takmičara u svakoj disciplini i završim među prvih 8. Pored toga treniram da oborim državni rekord na 60m prepone koji iznosi 7.73 sekunde što je jako blizu mog ličnog od prošle godine, i državni na 200m u dvorani koji iznosi 21.24 sekunde. Sada sam spreman za to, samo se nadam da ću ostati zdrav, ostalo će se pokazati na stazi - rekao nam je Milan Ristić i poručio:

- Spreman sam i ne mogu više da čekam da počnu takmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA