KRSTIĆ I TEODOSIĆ: Da nam je više takvih kao Bogdanović!

 
  • 7

Srpski internacionalci u taboru CSKA Nenad Krstić i Miloš Teodosić posle poraza od Partizana imali su samo reči hvale za fenomenalnog beka Partizana

Košarkaši Partizana uspeli su u trećem meču ove sezone da konačno savladaju CSKA. Crno-beli su na parketu "Kombank Arene" savladali ruskog šampiona, a meč je obeležila partija Bogdana Bogdanovića koji je postigao čak 27 poena i maltene sam rešio pitanje pobednika.

Sjajnu utakmicu odigrao je i Nenad Krstić koji je na svoj konto upisao isti broj koševa kao i Bogdanović, a za beka Partizana i srpske reprezrntacije, naš kapiten ima samo reči hvale:

- Bogdanović je rešio utakmicu, izvanredno je odigrao kada se odlučivalo, pogodio je sve što je trebalo - rekao je Krstić

I drugi srpski internacionalac u taboru "armejaca" Miloš Teodosić pohvalio je sjajnog Bogdanovića, a osvrnuo se i na vređanje od strane navijača crno-belih:

- Ovaj poraz može mnogo da nas košta. Olako smo gubili prednost koju smo imali u nekoliko navrata. Gubili smo je za minut, minut i po. Bogdanović je najtalentovaniji srpski igrač, izvanredno je igrao, pogodio je sve šuteve na kraju, sigurno je da će i Srbija od njega da ima mnogo koristi. To je pravo navijača, kupili su ulaznicu. Nisam ni prvi, a sigurno ni poslednji kojem su to radili - izjavio je Teodosić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    18. januar 2014 | 00:36

    Bogdan Bogdanovic je zverina!! Odusevljava ne svaki put momak! Ovo govori jedan zvezdas! Bravo momcino

  • Урош

    18. januar 2014 | 01:26

    Богдановић и Недовић, будућност српске кошарке! Браво глодари, вређате човека који је више за ову земљу дао, него што ћете ви за цео свој бедни живот. Сада ми, Звездаши, требамо бити против Салета, на месту селектора? Мени као Србину значи што је Сале донео трофеј '92 овој земљи, и исто тако не можемо заборавити ону тројку против усташа. Мада, не вреди вама о томе, ви сте затупљени овом свињом на клупи. (Ако се не сећате, исти тај вујошевић је наговорио Пековића да одигра за Црну Гору, и тако нам узео савршеног играча.) Све у свему, са Недовићем у NBA, и Богдановићем у Евро лиги, Србија има 2 (нова) озбиљна играча за предстојеће СП. Једва чекам.

  • G-Man

    18. januar 2014 | 01:35

    Svaka cast tebi @Nikolaa..... Malo je objektivnih navijaca...... Naravno da se slazem sa svima vama oko Bogdanovica..... Uz odbranu kao veceras mozemo da pobedimo bilo kog protivnika.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA