Tašta Kristijana Ronalda izgorela u sauni! (FOTO)

 
  • 4

Majka verenice Kristijana Ronalda doživela užasne opekotine kada je pala na vreo kotao u jednoj sauni u Jemanželinsku. Britanci spekulišu da se Portugalac oženio

Ruska manekenka i verenica Kristijana Ronalda, Irina Šajk otkrila je na svom Fejsbuk profilu da je njena majka Olga zadobila strašne opekotine u sauni "U stepi". Na ovaj način ruska lepotica je htela da ukaže na loše stanje stvari u svojoj domovini:

- Volim svoju zemlju, ali se osećam tako loše zbog stvari koje se dešavaju svaki dan. Majka mi je ispričala ovu šokantnu priču. Otišla je u saunu i okliznula se na mokrom podu, pa je pala na vreo kotao, koji nije propisno ograđen. Želim da upozorim sve ljude u Jemanželinsku. To mesto treba izbegavati - napisala je Šajk na svom profilu.

Ovih dana se dosta spekulisalo, naročito u britanskim medijima, da su se Kristijano Ronaldo i Irina Šajk venčali. Kao izvor ove informacije britanski mediji navode govor fudbala Reala na dodeli Zlatne lopte, koji je rekao da se zahvaljuje svojoj ženi, a ne devojci ili verenici, ali još nema potvrda da je srećni par uplivao u bračne vode.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA