Nije skinuto 12 hiljada stolica u Humskoj, samo ih odšrafljuju! (FOTO)

 
  • 15

Dve grupe radnika radiće na zameni stolica na stadionu Partizana. Prva grupa za sada samo odšrafljuje stolice, dok će druga krajem nedelje skloniti stare i postaviti nove

Uprkos nekim informacijama da je zamena stolica na stadionu Partizana uveliko počela, kao i tome da je već skinuto 12.000 istih, radovi u Humskoj ulici tek su na početku, stolice se za sada samo odšrafljuju, odnosno odvajaju od metalne konstrukcije.

U razgovoru sa radnicima koji angažovani da izvrše zamenu stolica, saznali smo da će se radovi odvijati u dve faze, u prvom delu se samo stolice odvajaju od konstrukcije i to će biti završeno u narednih dan-dva, dok onda na scenu stupa nova grupa radnika koja će skloniti stare i postaviti nove stolice.

Druga faza trebalo bi da počne krajem ove nedelje, a nove stolice će biti u bojama kluba, crnoj i beloj. Duž istočne tribine stadiona biće ispisano ime kluba, dok će na zapadnoj biti ispisano  ime Lav, jer je kompanija Karlsberg Srbija sponzor kluba i ona je utanačila dogovor sa proizvođačem stolica.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(U. Marjanović)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske 2

    14. januar 2014 | 14:35

    Bravo!Pojacanja stigla,stolice stizu,djura u zatvoru,au!Pa bicemo prvaci jos 70 godina!A sta li na sve ovo kazu komsinica i coki!?

  • Nemanja

    14. januar 2014 | 14:28

    Cekajte derbi nemojte da se mucite delije ce ih skinuti

  • meek mill

    14. januar 2014 | 14:55

    vi imate toliko stolica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA