Bez Dragana Đurića na okupljanju igrača Partizana! (FOTO)

 
  • 2

Srpskom šampionu novu titulu poželeli potpredsednik Mile Jovičić i trener Marko Nikolić

Fudbaleri Partizana okupljanjem u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone u kojoj će glavni cilj biti osvajanje sedme uzastopne titule prvaka Srbije.

Ekipu je dočekao novi trener Marko Nikolić, a na okupljenju su bila i četvorica novajlija - Branislav Trajković, Miroslav Vulićević, Nikola Drinčić i Petar Škuletić.

Na prozivci se pojavio 31 igrač, među kojima su dvojica članova Teleoptika Dejan Georgijević i Matija Ljujić.

Za razliku od prethodnih godina fudbalere nije pozdravio predsednik Dragan Ðurić, već potpredsednik Mile Jovičić. Ðurić je ranije jutros obišao igrače, a potom je otišao zbog unapred dogovorenih obeveza.

- Napravili smo korektan posao u prelaznom roku do sada, ali on još nije završen. U sportu je jedina istina ona na terenu. Ne treba sada da pravimo svečarsku atmosferu i nemamo još ništa da proslavljamo, jer se titula osvaja na terenu. Pred nama je 15 utakmica u prolećenom delu šampionata, znamo šta nam je činiti. Moramo svi da živimo za zajednički cilj - rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana će u Beogradu boraviti do 21. januara, onda putuju na prvi deo priprema u Belek gde će ostati 10 dana i odigrati tri prijateljske utakmice.

Crno-beli 5. februara ponovo idu u Tursku, gde ih čekaju četiri prijteljska meča od kojih je poslednji generalna proba sa Šahtjorom iz Donjecka.

- Rukovodstvo kluba je na kraju prvog dela sezone donelo dve važne odluke, da angažuje novog trenera Marka Nikolića i da pojača konkurenciju u timu dovođenem kvalitetnih igrača i kvalitetenih ljudi. Time smo hteli da uputimo jasnu poruku da je osvajanje titule prioritet, ali i da želimo ozbiljniji iskorak u Evropi. Verujem da ćemo zajedno ostvariti ciljeve i da ćemo moći da zakažemo novo šampionske slavlje u maju - rekao je Jovičić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. januar 2014 | 14:38

    TITULA I PLASMAN U LIGU SAMPIONA !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!!

  • Cuvar

    13. januar 2014 | 15:25

    Evo djure kod mene.Miran ko bubica.I sve vice nisam kriv titula mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA