Učitelj čeka učenika: Vujošević spreman za predavanje Džikiću!

 
  • 3

Mi smo od Krke izgubili tamo, taj poraz može skupo da nas košta. Oni su igrali izuzetno motivisano, imao sam predstavu da će tako igrati protiv svih ekipa, rekao je trener Partizana

Košarkaši Partizana imaju novi izazov u regionalnom prvenstvu jer u 16. kolu ABA lige beogradski crno-beli u nedelju uveče dočekuju ekipu Krke, u 19.30 časova.

Biće to novi duel učitelja Duška Vujoševića i učenika Aleksandra Džikića, trenera Krke, koji je čak pet godina radio kao asistent trenera crno-belih. Prošli put u Novom mestu Krka je pobedila Partizan

Aktuelni šampion ABA lige nalazi se trenutno na drugoj poziciji sa skorom od 11 pobeda i četiri izgubljene utakmice. Krka je na devetom mestu na tabeli sa učinkom od šest pobeda i 9 poraza.

Trener Duško Vujošević govorio je o posebnoj motivaciji narednog protivnika u susretima sa Partizanom i istakao da njegov tim očekuje novi težak meč:

- U Jadranskoj ligi nema nijedne utakmice koja je laka. Mi smo od Krke izgubili tamo, taj poraz može skupo da nas košta. Oni su igrali izuzetno motivisano, imao sam predstavu da će tako igrati protiv svih ekipa.

- Iz raznih razloga, iz moje tačke gledišta, to se nije desilo. Protiv Partizana su bili sa posebnom motivacijom, sigurno će to biti i ovoga puta. Pojačani su i Sanijem Bećirovićem, poslednji rezultati govore da su u dobrom stanju i sigurno nas očekuje teška utakmica. Zato smo i tu, a ne neko drugi, da radimo poslove koji su teški", jasan je bio strateg kluba iz Humske.

Ulaznice za meč Partizan NIS – Krka biće u prodaji na dan utakmice od 16,30 časova na blagajni hale Pionir po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. januar 2014 | 11:51

    DULE ,pa ONI su gancima BRATSKI KLUB (JAKA slovenia-za JAKU K...VU), sta tu nije jasno ??!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Tutor

    12. januar 2014 | 12:31

    Grobar do koske, najveća budala u Lazi.

  • Velimir Miljkovic

    12. januar 2014 | 11:51

    I tacno svi znamo sta si hteo da kazes...A kako ne spomenes motivisanost Sirokog protiv Zvezde i Partizana...Radnickog protiv Zvezde i Partizana...Vizure protiv Zvezde i Partizana....E odmorili smo se od tvoje ironije i tvoje price ovih dana...Dosadan si sa svojom patetikom...Stalno poredis situaciju Zvezde i Partizana,a nikad ne vidis kakve centre imas...Ne mozete bez Vestermana i ti umesto igraca dovedes Tepica...niko ti nije kriv za to galamdzijo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA