ŽUTI ANĐEO: Šumaher dobio nagradu za sigurnost u saobraćaju!

 
  • 2

Priznanje koje se zove "Žuti Anđeo" dodeljuje za zalaganje za sigurnost u saobraćaju, a dodeljeno je Nemcu nekolio dana pre nesreće koju je imao na skijanju

Bivši nemački vozač Formule 1, Mihael Šumaher, koji se nalazi trenutno u veštačkoj komi, dobitnik je nagrade "Žuti anđeo", koja se dodeljuje za zalaganje za sigurnost u saobraćaju.

Legendarni Nemac koji je 29. decembra doživeo stravičnu nesreću na skijanju zbog koje mu je život ugrožen i u kojoj je povredio glavu, ovo priznanje je dobio pre nego što se to dogodilo, tako tvrde organizatori koji su mu dodelili ovu počast.

Nekadašnji pilot Ferarija se nalazi u bolnici u Grenoblu i pod konstantnim je lekarskim nadzorom. Policija koja istražuje nesreću koja se dogodila, saopštila je nakon istrage da je Šumaher izašao van skijaške staze i da je jednom skijom zapeo za kamen, nakon čega je doživeo pad i tom prilikom glavom udario u stenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    9. januar 2014 | 20:26

    Dobro sam se nasmejao. Koja ironija. Čovek koji vozi vrtoglavim brzinama i izlaže svoj život i drugih učesnika na trkama dobio nagradu za sigurnost u saobraćaju... Dobra šala. Znam da je na trkačkim stazama. Milioni ljudi ga gledaju i kopiraju ga na običnim putevima i ubijaju druge i sebe samo zato što nemogu da voze kao Schumacher... I jos nagradili tog čoveka što daje primer drugim ludama kako da to voze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA