Pogledajte kako je Ronaldo driblinzima blamirao saigrače na treningu (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Portugalac i Brazilac Marselo se zajedno poigravali sa Pepeom i zabavljali trenera i ostale saigrače na treningu tokom igranja popularne "srede" ili "ševe"

Fudbaleri Real Madrida sjajno su se zabavljali na jednom od treninga, mada pojedinima od njih i nije bilo toliko smešno.

Nakon što su počeli da igraju popularnu ševu, u krug je upao portugalski defanzivac Pepe, koga su njegov saigrač iz kluba i reprezentacije, Kristijano Ronaldo i Brazilac, Marselo propisno izblamirali tokom igre.

Veliki je majstor Kristijano Ronaldo, a pogovoto kad se udruži sa Marselom, Oni koji se nađu sredini moraju da budu spremni na dobru fudbalsku lekciju.

Šta sve jedan od najboljih svetskih fudbalera ume sa loptom najbolje su videli Pepe i još jedan igrač "kraljevskog kluba" koji su krenuli na jednu, a lopta posle kontakta sa nogom portugalskog reprezentativca otišla između njih dvojice

Posle jednog poteza kada je izigrao obojicu saigrača koji su pokušavali da mu oduzmu loptu i sam Ronaldo je bio iznenađen i radovao se kao da je postigao gol.

Očito je Portugalac bio raspoložen za šalu sa ostalima, koje je nemilosrdno "prozivao" nakon fora na koje su naseli. Na kraju se obratio nekom, ko je sa tribina posmatrao njihov trening i posvetio mu svoje fudbalskom umeće prikazano tokom igranja ševe.

Trener Madriđana, Karlo Anćeloti pomno je posmatrao šta njegovi puleni rade, a i on se nasmejao nekoliko puta na neverovatne poteze koje su izvodili njegovi fudbaleri.

Pogledajte ceo klip kako igrači Reala uživaju na treningu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA