HOLANĐANI PIŠU: Everton želi Dušana Tadića u januaru, on se nećka (VIDEO)

Reprezentativac Srbije velika želje trenera ''karamela'' Roberta Martineza koji je spreman da ponudi 12 miliona evra za njega. Međutim, Tadić nije siguran da li želi da napusti Enšede jer ne voli da menja klubove na pola sezone

  • 3

Na korak od Premijer lige! Srpski reprezentativac Dušan Tadić mogao bi u januarskom prelaznom roku da napusti ekipu Tventea i pojača engleski Everton s obzirom na to da je velika želja trenera ''karamela'' Roberta Martineza da u svojim redovima vidi levonogog ofanzivca.

Prema navodima lokalnog lista iz Enšedea, odakle je Tvente, Everton već kuca na vrata holandskog tima s kojim Tadić ima ugovor još dve i po godine.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i Groningena iza sebe ima odličnu polusezonu, što u dresu Tventea što u dresu Srbije. Ukupno je zabeležio 11 golova i dve asistencije za oba sastava, ali prema njegovim rečima voleo bi još da ostane u Holandiji.

- Želim da završim sezonu u Tventeu jer nisam veliki ljubitelj menjanja sredine u pola sezone. Timovi na zimu panično kupuju. Za takav korak bi se odlučio jedino kada bi me tražio tim mojih snova. Međutim, sada nisam spreman da napustim Tvente. Srećan sam ovde  -istakao je Tadić za lokalni list ''TC Tubantia''.

Bez obzira na njegove želje pitanje je kako će Tvente reagovati ukoliko na njihovu adresu stigne ponuda vredna 12 miliona evra koliko se procenjuje Tadićeva vrednost.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA