Ronaldo dobija najveću nagradu Portugalije

 
  • 1

Kao dobar primer mlađim generacijama i zbog predstavljanja Portugalije u svetu na najbolji mogući način Ronaldo je dobio priznanje

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo dobiće državnu nagradu kao jedan od simbola Portugalije, saopšteno je iz kabineta predsednika te zemlje Anibala Kavasa Silve.

U saopštenju se navodi da je Ronaldo zaslužio priznanje jer na najbolji mogući način predstavlja Portugaliju u svetu i daje primer mlađim generacijama.

Napadač Reala će odlikovanje dobiti 7. januara od princa Henrija u predsedničkoj palati u Lisabonu.

On je za nacionalni tim odigrao 109 utakmica i postigao je 47 golova, a najveći uspesi su drugo i treće mesto na Evropskim prvenstvima 2004. na domaćem terenu, odnosno 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    3. januar 2014 | 17:57

    Moze ga neko voleti ili ne ali najvredniji fudbaler u svakom smislu. Kad ga neko ima u ekipi automatski je imperiorniji. Zasluzuje jer nije dripac i probisvet koji gleda kako da ukrade i prevari nego radi punom parom na sebi kako bi bio bolji tako da je ipak pravi primer posrnuloj omladini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA