Sosa Babić novi trener Vojvodine?

 
  • 1

Ova informacija još uvek nije dobila zvaničnu potvrdu, ali na telefonskoj sednici je odlučeno da Babić preuzme funkciju trenera, što je i bila želja većeg broja članova uprave

Posle nekoliko nedelja nagađanja i većanja o tome ko bi mogao da nasledi Marka Nikolića na mestu trenera Vojvodine, pojavile su se spekulacije da će to biti Branko Sosa Babić koji je već jednom tokom svoje karijere sedeo na klupi tima iz Novog Sada.

Prema za sada nezvaničnim informacijama koje prenose "Novosti", na telefonskoj sednici koja je održana u četvrtak uveče, iskusni strateg je dobio poverenje čelnika "lala", a na taj način se ostvarila želja sportskog direktora tima sa "Karađorđa", Zorana Pavlovića, ali i većeg dela uprave novosadskih "crveno-belih".

Jedna od stvari koje su prevagnule kod izbora Babića jeste to što je veoma dobro upoznat sa stanjem i čitavom situacijiom u klubu, ali i njegova fudbalska filozofija koja se bazira na forsiranju mladih fudbalera i davanju prilike talentovanim igračima da stasavaju u uzdanice ekipe, što je i predviđeno planom rukovodstva Vojvodine.

Babić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Budućnost iz Podgorice, OFK Beograd i već jednom kratko Vojvodinu tokom 2010. godine. Njemu bi u radu trebalo da pomaže trener omladinskog pogona, Milan Kosanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Novosti)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    3. januar 2014 | 12:41

    Buducnost je igrala najljepsi fudbal dok je on bio trener-svaka utakmica 5 000 ljudi je bilo ! Ove sezone jos 500 nismo prebacili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA