URNEBESNI INTERVJU: Selektor Đorđević nije mogao da dođe do reči! (VIDEO)

 
  • 20

Trener srpskog košarkaškog nacionalnog tima voditelja Vladana Tegeltiju vraćao da preformuliše pitanje, najavljivao da će da mu detaljnije odgovori posle emisije...

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević gostovao je u emisiji "Zona pres" kod poznatog košarkaškog novinara Vladana Tegeltije, na SOS kanalu i tom prilikom istakao da će u reprezentaciji igrati samo najbolji igrači, bez obzira na to koliko godina imaju.

- U reprezentaciji će igrati 12 najboljih košarkaša koje Srbija ima u tom trenutku. Kod mene nema toga mlađi-stariji, pa da se pravi neki program da se na račun starijih ubacuju neki mlađi, kako bi se kao obezbedila budućnost. Kod mene toga neće biti, igraće oni koji su najbolji u tom trenutku, da li oni imali 34-35 ili 19-20 godina, nije mi bitno. Mi nemamo sada vremena za čekanje, potrebni su nam rezultati - rekao je Đorđević.

Međutim, ono što je gledaocima ove emisije upalo u oči jeste, kostantno upadanje u reč novom treneru srpskog nacionalnog tima od strane voditelja emisije, a povremeno se sve završavalo i bespotrebnom polemikom između njih dvojice.

Pitanje je da li je voditelj pokušavao kroz ovu emisiju da pokaže koliko dugo i kako poznaje Sašu Đorđevića, a i sam Sale je nekoliko puta morao da odreaguje i prekine voditelja u njegovim opservacijama. Koliko je komičan bio razgovor svedoči i činjenica da je novi strateg reprezentacije Srbije u pojedinim situacijama otvoreno priznao da ne razume pitanja koja mu se postavljaju.

Voditelj je postavljajući jedno od pitanja počeo i pričom o svojim novinarskim počecima, kako je imao sreću da je sličnih godina kao i novi selektor i kako ga je upoznao dok je Đorđević još tada igrao za reprezentaciju, a sve se završilo time da se na kraju sam zapitao šta je hteo da pita, na šta srpski selektor samo nasmejao.

A koliko je puta upadao u reč, ne dozvolivši mu da završi rečenicu, pokazuje i trenutak kada se Sale Đorđević usudio da novinaru upadne u rečenicu i istog trenutka mu se izvinio i rekao da zna koliko voditelj ne voli da ga prekidaju, čisto kako bi mu skrenuo pažnju da ga više ne prekida.

Na linku ispod se nalazi cela emisija, a jedan od "sukoba" gosta i voditelja možete pogledati na 32:00 minuta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Duan Vašington izneo svoje utiske posle meča Partizan - Borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morski pas

    26. decembar 2013 | 12:32

    On nije novinar! Jer novinar mora da bude neutralan a on to nije kao grobar koji to stalno istice...tako da je meni ovde smesnije sta ce djordjevic kod njega!

  • moon-em

    26. decembar 2013 | 13:08

    po meni je sos tv najvece dno i nije mi jasno zasto uopste gostuju na takvoj tv..

  • Pedja

    26. decembar 2013 | 13:18

    Od tegeltije sta drugo mozete da dobijete?!A drugo kakav on ugled ima na sos kanalu kad mu live emisija traje u vreme prikazivanja filmova za odrasle?!/legende mu izlaze iz studija u 2 ujutru?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA