ZVEZDIN KOKTEL 2013: Zagrljaji, lepotice i gosti iz FSS (FOTO)

 
  • 4

Čelnici Crvene zvezde u smiraj 2013. godine organizovali novogodišnji koktel na kojem su, između ostalog, promovisali jedinstven i neobičan kalendar za narednu godinu

Posle Partizana, koji je svoje okupljanje organizovao nešto ranije, novogodišnji koktel je upriličen i na ''Marakani'' gde su se svi ljubitelji Crvene zvezde još jednom zajedno okupili.

Razloga je bilo, sumiranje godine na izmaku, druženje zvezdaške porodice, ali i promocija kalendara za 2014. godinu koji je, za razliku od nekih prethodnih, imao nesvakidašnji izgled u vidu 12 dresova kroz istoriju za svaki mesec.

Prema rečima čelnih ljudi na našem najvećem stadionu, kalendar je inspirisan trofejnim, borbenim i pobedničkim dresovima ''crveno-belih'' kroz njihovu istoriju.

Prisutnima na stadionu obratio se i generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević, koji je svima poželeo puno zdravlja i sreće, ali i da što pre zaborave godinu na izmaku.

- Jako turbulentna, teška i neprijatna godina je iza nas. Da je što pre ispratimo i zaboravimo - rekao je Zečević.

Okupljanje na ''Marakani", naravno, nije moglo da prođe bez velikog broja gostiju, novinara, ali i legendi kluba.

Redom su stizali Dragoslav Šekularac, Vladica Popović, Milovan Rajevac, Toma Milićević, Vladimir Petrović, a na okupu je bilo lepo videti i skorašnje fudbalere Aleksandra Kristića, Pericu Ognjenovića, Zvonka Milojevića, Dragana Mladenovića i druge.

Zanimljivo je bilo videti i generalnog sekretara FSS Zorana Lakovića s obzirom na ''rat'' Zvezde i Saveza, ali i bivšeg igrača i funkcionera Gorana Bunjevčevića, koji je jedan od kandidata da na funkciji sportskog direktora zameni Zorana Stojadinovića.

Na ulazu u ''Laundž bar'', koji se nalazi na zapadnoj tribini, goste su dočekale replike dresova koje su se našli na kalendaru, a zvezdaši nisu imali dilemu oko izgleda i svi zajedno su istakli da su oduševljeni viđenim.

- Vrlo interesantno jer pokazuje dresove u kojima su mnoge generacije igrača i mislim da će vrlo lepo stajati na zidu jer je u obliku košulje - istakao je Vladimir Petrović Pižon, četvrta Zvezdina zvezda koji se osvrnuo i na 2013. godinu:

- Mislim da je ovaj drugi deo bio dosta dobar. Koliko god mi kukali, bod razlike za Partizanom na kraju je dobar rezultat i očekujem na proleće da se osvoji prvenstvo. Nadam se da dolaze bolja vremena. Nikome u klubu nije lako zbog loše finansijske situacije, ali mislim da bolje vreme dolazi. Mada to treba da nam kažu ovi koji sada vode Zvezdu.

Pižon nije mogao da se ne osvrne na aktuelnu situaciju u klubu i sukobe koji u poslednje vreme sve češće i češće izbijaju na ''Marakani''.

- Nikome ne držim stranu i mislim da moraju da prekinu da se svađaju. To nikada nije bio manir Zvezde. Evo, ugledajte se i na nas trenere koji nikada nismo digli glas protiv Stojanovića i svi smo uz njega - rekao je Pižon, koji je za kraj pozdravio eventualan povratak Biševca i Lukovića u Zvezdu.

Sličnog mišljenja bio je i večiti kandidat za klupu Zvezde Milovan Rajevac, inače bivši igrač i trener kluba sa ''Marakane''.

- Mnogo dobar kalendar i u stilu Crvene zvezde. Jako mi se sviđa - rekao je Rajevac i nastavio:

- Nadam se boljoj narednoj godini za Zvezdu i smatram da samo dobri rezultati mogu da izvuku klub iz problema. Svi zajedno moramo da radimo na ozdravljenju kluba, a prvi korak je da ''prljavi veš'' čuvamo za sebe - istakao je Rajevac, aludirajući na trenutne sukobe u klubu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. M.)

Video: Zvezda dala gol Radničkom posle tri minuta igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    23. decembar 2013 | 18:19

    Nema titule, al' bar neće ostati suva k***a. Kuda ideš Zvezdo Crvena?

  • pixi10

    23. decembar 2013 | 18:17

    i svakog dana sve vise VOLIM TE...

  • Vuk

    24. decembar 2013 | 20:43

    Splavaruse, koleginice striptizete i nevini dzaja ccc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA