NIKE: Noćno trčanje sa poznatim glumcima

 
  • 1

Popularni glumci Jelisaveta Orašanin i Petar Benčin promovisali su novu Nike Flash Pack opremu, specijalno dizajniranu za noćno trčanje

Kompanija Nike nastavila je promociju noćnog trčanja i svoje aktuelne #FlashRun kampanje u Srbiji. Poznati i popularni glumci Jelisaveta Orašanin i Petar Benčina prkosili su lošim vremenskim uslovima i predvodili grupu strastvenih ljubitelja trčanja i članova "Belgrade Running Club"-a. Svi zajedno, trčali su na nekoliko poznatih i atraktivnih lokacija u Beogradu.

Cilj najnovije #FlashRun kampanje ujedno je i promocija Flash Pack opreme, specijalno dizajnirane za noćno i trčanje u uslovima slabe osvetljenosti.

Glavne karakteristike ove kolekcije koja podrazumeva šest novih modela patika, jaknu, prsluk i duks, su vodootpornost, refleksivnost i održavanje toplote tela u zimskim uslovima.

Jelisaveta Orašanin, Petar Benčina i članovi BRC-a nailazili su na pozitivne reakcije slučajnih i retkih prolaznika, koji su znali da nagrade volju za trčanjem i istrajnost trkača neretko i aplauzom. Od sada, uz novu Nike Flash Pack kolekciju, ni slabo osvetljenje, ni zimski uslovi neće predstavljati problem trkačima u njihovoj želji da trče noću.

(Telegraf.rs)

 

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA