POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Nikolić pravi trener za nas!

 
  • 2

Duško Jovanović, potpredsednik crno-belih, nezadovoljan radom Vuka Rašovića i glasaće za bivšeg šefa struke Vojvodine. Dolazak Ranka Stojića na funkciju sportskog direktora plod mašte medija

Duško Jovanović, potpredsednik FK Partizan, prvi je iz uprave crno-belih konkretno progovorio o smeni  trenera. Javna je tajna da će Vuka Rašovića na mestu šefa struke kluba iz Humske naslediti Marko Nikolić, donedavni trener Vojvodine, a to je i Jovanovićeva želja.

- Sekretarijat i UO biće održani u ponedeljak i tada će javnost biti upoznata s onim što smo planirali. Dok još nismo seli i razgovarali mogu da govorim samo u svoje lično ime, iako vidim da i među drugim čelnicima kluba provejava isto mišljenje. Sve moguće kritike ću na sastanku usmeriti ka igri i rezultatu Partizana tokom jeseni, za šta je odgovoran - trener. Smatram da sam time sve rekao - izjavio je Jovanović za Sport.

- Poraz u derbiju je svakako utakmica koja je prelila čašu. Do tog trenutka, ubeđeni da nismo ugroženi, jer imamo bolji tim, nismo ni planirali da menjamo trenera, tumbamo ekipu - konstatuje potpredsednik crno-belih pa dodaje:

- Došli smo u nezavidnu situaciju, a uz to nije bilo naznaka o napretku, štaviše, eliminisani smo iz Kupa Srbije, i to na tužan način. To je bila samo lančana reakcija u nizu propusta u pripremi tima, igri, organizaciji...Ukoliko neko bude imao drugačije argumente, otvoren sam za razgovor.

Jovanović misli da je bivši trener Novosađan pravi čovek za klupu  Partizana.

- Imam poverenja u Marka Nikolića i njegovo trenersko znanje. Ako bude dilema, da li da nastavimo saradnju sa aktuelnim stručnjakom ili da priliku ukažemo nekom drugom, moj izbor će biti Nikolić - rekao je Jovanović, koji je opovrgao tvrdnje o smeni Alberta Nađa i dolasku Ranka Stojića na mesto sportskog direktora.

- Sve što se pričalo i pisalo o Ranku Stojiću i njegovom dolasku na mesto sportskog direktora su nagađanja. Jedina promena u ovom trenutku biće izvršena na trenerskoj klupi, a za druga mesta nema adekvatnog rešenja. I kada dođe do toga svakako da u Partizanu ima dovoljno kvalitetnog kadra da obavja tu funkciju - ocenio je Duško Jovanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bracki

    15. decembar 2013 | 15:03

    bio je i Vuk Rasovic trener po vasoj mjeri kada je trebalo da dodje na mjesto trenera,pa je trajao jedva godinu dana... mozda bi i trajali vise da trenere postavljaju ljudi kojima je fudbal struka a ne vi privrednici,zemljoradnici,advokati,lopovi,hostapleri,mesetari...

  • Ja

    15. decembar 2013 | 16:10

    Za vas je motka samo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA