"Orlovi" testiraju Brazilce pred Mundijal!

 
  • 7

Petostruki svetski prvaci ugostiće Srbiju 4. juna u jednoj od poslednjih provera pred početak SP

Domaćini svetskog prvenstva u fudbalu, Brazilci, žele da jedan od poslednjih pripremnih mečeva odigraju protiv reprezentacije Srbije.

Brazil će otvoriti Mundijal sa našim dobrim znancima i komšijama Hrvatima 12. juna, pa čelni ljudi tamošnjeg Saveza žele da pre tog susreta oprobaju snage sa nekom selekcijom iz hrvatskog okruženja. Gledano iz tog ugla, budući da nije učesnik Svetskog prvenstva, Srbija je idealan protivnik.

- Meč sa Srbijom bio bi odlično rešenje, jer imaju jaku tehniku, kakvu poseduje i Hrvatska, sa kojom igramo prvu utakmicu na Mundijalu - izjavio je Karlos Alberto Pereira, bivši selektor Brazila, osvajač četvrte titule svetskih prvaka 1994, sada tehnički direktor reprezentacije.

Zasad ništa nije zvanično, ali očekuje se da će sve uskoro biti obelodanjeno, a "orlovi" bi protiv petostrukih svetskih prvaka trebalo da igraju 4. juna u Brazilu, ne zna se još u kom gradu. U međuvremenu naš državni tim, nadamo se, dobiće i novog selektora.

Brazilci planiraju tih dana i jedan meč sa nekom reprezentacijom sa američkog kontinenta, koja bi ih "pripremila" za Meksiko, sa kojim igraju drugu utakmicu u A grupi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Srbija odlična na Svetskom kupu u obaranju ruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danca

    12. decembar 2013 | 12:45

    Ipak idemo u Brazil!!!!

  • Урош

    12. decembar 2013 | 13:20

    Мени је рођендан 4. јуна.. Хоћу да ме ФСС води на утакмицу у Бразил.

  • GocyHGT

    12. decembar 2013 | 15:35

    Pretpostavljao sam da ce igrati priakteljsku protiv nas kao bla bla stil igre slican hrvatima ovo ono da se oprobaju.lepo bi bilo da ih pobedimo i da posle toga na otvaranju svetskog prvenstva pobede hrvatsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA