Klinci večitih demolirali kadetsku reprezentaciju Hrvatske (VIDEO)

 
  • 2

Supertalentovani Luka Jović sa dva pogotka i asistencijom bio najzaslužniji za trijumf naše selekcije u prijateljskom meču protiv vršnjaka iz Hrvatske rezultatom 4:1, a dva gola je postigao i napadač Partizana Ivan Šaponjić

Kadetska reprezentacija Srbije deklasirala je vršnjake iz Hrvatske u prijateljskom meču u Staroj Pazovi rezultatom 4:1, a junaci pobede bili su Luka Jović, velika nada Crvene zvezde, i Ivan Šaponjić, napadač Partizana koji su postigli po dva gola.

Iako su Hrvati poveli u 18. minutu golom Nikole Vlašića, brata poznate hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, izabranici Branislava Nikolića su vrlo brzo preokrenuli rezultat jer je Jović samo dva minuta kasnije doneo poravnanje čime se otišlo na odmor.

U nastavku je viđena prava kanonada srpskog tima ka golu gostiju gde je prednjačio mladi Jović, koji je kod drugog gola za Srbiju nanizao petoricu fudbalera Hrvatske kao i golmana ''kockastih'', a potom asistirao šaponjiću kojem nije bilo teško da ugura loptu u mrežu.

Jović je u nastavku postigao još jedan gol, a u strelce se po drugi put upisao i Šaponjić za konačnih i ubedljivih 4:1. Video golova možete pogledati OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    11. decembar 2013 | 18:40

    #Djuka Aj ne lupaj života ti! Šta su trebali,da se pobiju deca na terenu,možda bi ti to bilo lepše od ove pobede?!

  • Djuka

    11. decembar 2013 | 18:18

    Prijateljska sa hrvatima!!! E moja Srbijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA