STOJANOVIĆ: Da li želim da ostanem? Za sada, samo da pobedimo Vojvodinu!

Trener Crvene zvezde optimista pred mečeve sa Vojvodinom i ističe da će o njegovom statusu i eventualnom ostanku biti razgovarano na kraju polusezone

  • 3

Polusezona velikih očekivanja, ali još većih mučenja za fudbalere Crvene zvezde polako se približava kraju. Iako tokom jeseni nisu blistali, ''crveno - beli'' bi sa dve pobede protiv Vojvodine (prvenstvo i Kup) mogli sa osmehom na licu da odu na zimsku pauzu.

- Pred nama je veoma teška utakmica protiv dobre i iskusne ekipe koja ima kvalitetne pojedince u svim linijama tima. Sa druge strane, mi želimo da se plasiramo u polufinale i učinićemo sve da ostvarimo uspeh.

- Dobro se spremamo, svesni da moramo da pružimo mnogo bolju partiju u odnosu na ono što smo prikazali protiv OFK Beograda u prethodnom kolu - rekao je trener Zvezde Slaviša Stojanović koji nije mogao, a da se ne osvrne na masovne odlaske sa ''Marakane'':

- Nije prijatno to što se dešava. Planirao sam nešto, ali se to sada urušava zbog problema koji je mogao da sačeka do kraja polusezone. Ipak, ja tu ne mogu ništa, jer su problemi postojali i pre mog dolaska. Svaki igrač se vodi određenim interesima i različito reaguje kada mu voda dođe do grla. Na kraju ćemo podvući crtu i razgovarati o odlascima igrača.

Na pitanje da li razmišlja o svom daljem statusu i da li bi želeo da ostane u klubu Stojanović je istakao:

- Radovao sam se kada mi posle meča sa OFK Beogradom niste postavili to pitanje. Uostalom, to nije pitanje za mene. Ja ću da radim kao i do sada, sledeći svoje životne i sportske principe kojima sam se uvek vodio.

- Ljudi iz Uprave će da procene da li je to dovoljno dobro.Sada samo želim da pobedimo Vojvodinu, u Kupu i prvenstvu. Da na najbolji način završimo polusezonu - rekao je Slovenac koji je dodao da u sredu neće kalkulisati i da će na teren istrčati najjači sastav.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA