NASTAVLJEN EGZODUS: I Kirovski traži raskid ugovora sa Zvezdom!

 
  • 9

Mladi čuvar mreže se posle isteka pozajmice u Zemunu pridružio grupi fudbalera koja je tužila "crveno-bele", a jedan od mogućih razloga za takav potez je i dolazak zlatnog omladinca Rajkovića, koji je zalog za budućnost kluba

Aleksandar Kirovski, golman Crvene zvezde, koji je jesenji deo sezone proveo na pozajmici u Zemunu, odakle je i došao na Marakanu, podneo je zahtev za raskid ugovora i on je treći igrač koji je ove jeseni tražio prekid saradnje, posle Filipa Mladenovića i Marka Vešovića.

Kirovski je leta 2011. godine stigao u Ljutice Bogdana sa oreolom mladog reprezentativca i čuvara mreže za budućnost, međutim, stigao je samo dotle da bude drugi golman, zamena za Bobana Bajkovića, pa je tako odlučio da tokom protekle polusezone ode na pozajmicu, u tim gde će imati više šanse da brani.

Međutim, kako je Zvezda dovela omladinca Predraga Rajkovića, koji predstavlja zalog za budućnost, a ni isplate plata nisu bile pravovremene, 22-godišnji golman je shvatio da za njega teško da će biti mesta u prvom timu "crveno-belih" i odlučio da po isteku pozajmice u Zemunu zatraži ispisnicu od kluba sa Marakane.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trvi-CZV

    2. decembar 2013 | 22:54

    Idi,idi ko te .ebe moze ZVEZDA i bez tebe....

  • Joca Bg

    3. decembar 2013 | 02:44

    Ja stvarno ne znam šta vama nije jasno jednostavno shvatite para nema i neće ih ni biti jer mi nismo kao recimo Nemacka kada je Salke prodao 50.000 dresova Raul,nema prihoda nikakvih nema evro tekmi a domaće prvenstvo je bedno nema zarade osim derbija, igraci imaju pravo da odu gde će im biti bolje i sigurnije ne može za dzabe i na reč da se igra treba sa ode

  • Vlajko

    2. decembar 2013 | 23:53

    Osipa se elektronska infusttijs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA