Bjeković: Džajić više prati Partizan nego Zvezdu! To govori koliko su nesrećni

 
  • 9

Bivši direktor Partizana oštro reagovao na vatru iz Ljutice Bogdana: U problemima je Zvezda, na aparatima za disanje, a oni krive sve, samo ne sebe...

Dugogodišnji igrač, trener i direktor Partizana Nenad Bjeković nije ostao imun na brojne prozivke iz tabora Crvene zvezde na konto pobeda "crno-belih" u šampionatu Srbije.

Štaviše, Bjeković nije iznenađen stavom u Ljutice Bogdana, za koji kaže da predstavlja svesno menjanje teza u javnosti onih koji žele da prikriju sopstvenu nemoć i probleme.

- Meni to nije ništa novo. To što oni pišu i pričaju je više toliko otrcano i jadno da ne zaslužuje nikakav komentar - rekao je za "Sport" Bjeković.

- Godinama sam kao direktor Partizana odgovarao na te gluposti, posle sam digao ruke. Dovoljni su oni sami sebi u toj nesreći.

Bjekovića fascinira koliko se utakmice Partizana prate u Crvenoj zvezdi.

- Izgleda da su oni naši najveći simpatizeri. Oni prate utakmice Partizana više nego mi navijači koji smo život ostavili na stadionu u Humskoj. Lepo je to od njih.

- Nikad me tuđe dvorište nije interesovalo. A oni? Čim gledaš u tuđu kuću toliko, to je znak koliko su nesrećni. Zato nikada ništa neće ni da urade. Stalno će tražiti alibi u nekome drugom. Tako je to kad patiš da budeš na nečijem mestu, a nemaš kvalitet - objasnio je Bjeković.

Za Dragana Džajića, predsednika Crvene zvezde, bivši direktor "crno-belih" ima posebne reči.

- Ako neko nema prava da priča o zakulisanim radnjama, to je onda Džajić. I ranije je imao slične nastupe. Čim Zvezda nije prva, Džajić je pretio istupanjem iz lige i govorio kako je prvenstvo neregularno. Slušao sam to godinama i oguglao. Mislim da ga retko ko shvata ozbiljno.

O histeričnom zahtevu za smenu Tomislava Karadžića...

- Što mi nismo smenjivali Miljana Miljanića i Batu Bulatovića kad smo bili iza Zvezde, a mnogo su im više pomagali nego Partizanu Tomislav Karadžić?

- U problemima su (Zvezda prim. aut.), na aparatima za disanje i nemaju način da isplivaju. Svi su izgleda krivi, samo oni nisu što su godinama u dubiozi. Dok to ne raščiste i pogledaju problemima u oči, biće tu gde jesu - zaključio je Bjeković u razgovoru za "Sport".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Sport)

Video: Zvezda dala gol Radničkom posle tri minuta igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    26. novembar 2013 | 11:03

    Neka si odgovorio aboliraninom, to je sve udbaska lopovska bagra koja decenijama pokusava preko politicarima da bude prva. Nekad joj uspevalo, ali danas svako zna sa kakvom postenom udavacom ima posla. Nemoze silom, mi smo Partizan, zar vam Dule dosad nije 100 puta objasnio.

  • luka

    26. novembar 2013 | 10:43

    Za tebe dzaja institucija ;)

  • Morski pas

    26. novembar 2013 | 10:53

    Cuti nesrecnice jedan da se nebi opet javio dejo genije nazvao te crnim volom kao pre par godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA