DŽAJA: Nećemo da prećutkujemo neregularnosti!

 
  • 2

Predsednik FK Crvena zvezda kaže da njegov klub želi samo ravnopravnu borbu i da čelni ljudi "crveno-belih" imaju veliku odgovornost

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da reagovanje "crveno-belih" nije upereno ni protiv koga, već u korist svih koji vole sport i fudbal. Upravni odbor Crvene zvezde prethodno je saopštio  da izražava zaprepašćenje i najoštriji protest povodom saopštenja kojim je Fudbalski savez Srbije reagovao na zahtev kluba da se obezbedi regularnost nacionalnog takmičenja.

- Samo želimo da liga bude korektna, želimo ravnopravnu borbu. Morate da razumete i nas, imamo veliku odgovornost i stalo nam je do uspeha, zato ne možemo da stvari gledamo površno - kazao je Džajić novinarima na beogradskoj Marakani.

On je istakao da je Crvena zvezda javni klub sa armijom navijača i da ne sme da bude ravnodušna na neregularnosti.

- Naš UO insistira na regularnosti takmičenja, na utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, Slobode i svih ostalih klubova. Mi i dalje imamo šanse da budemo prvi, nastavljamo da radimo i borimo se, ali to ne znači da ćemo da prećutkujemo neregularnosti - poručio je Džajić.

Rukovodstvo Crvene zvezde u nedelju je izdalo zvanično saopštenje javnosti u kojem je domaća Superliga nazvana "lakrdijom" nakon što su, prema mišljenju "crveno-belih", sudije teško oštetile ekipu Voždovca u porazu protiv šampiona Partizana (1:0).

Crvena zvezda je navela da ekipi Voždovca u utakmici 13. kola nisu dosuđena dva očigledna penala.

Ranije tokom ponedeljka FSS je reagovao na to saopštenje istakavši, između ostalog, da je ta organizacija postala talac dva najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, jer se na osnovu izjava u javnosti pravi slika da se fudbal igra samo zbog njih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Zvezda dala gol Radničkom posle tri minuta igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blok45

    25. novembar 2013 | 23:50

    E moj dzajka... sta kaze tozovac na ovo

  • SIKTER

    26. novembar 2013 | 07:10

    Ti si covece od velikog dzaje, postao mali dzaja. Kako si se srozao covece sramota. Uzeo te coki pod svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA