Najoriginaliniji, najsmehotresniji i najnepismeniji izveštaj s fudbalske utakmice! (FOTO)

 
  • 3

Ovo morate da pročitate. Bosanski klub Napredak Tupković verujemo da će dobiti veliki broj poštovalaca u Srbiji

Za bosanski fudbalski klub Napredak iz Tupkovića verovatno niste čuli, ali posle ovog teksta ćete ga i te kako zapamtiti.

Naime, ovaj klub na svojim stranicama na Fejsbuku redovno izveštave navijače o svom učinku u drugoj ligi Tuzlanskog kantona jug.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je Napredak ubedljivo pobedio Rijeku Šeriće sa 7:2!

Prenosimo vam celoukupan izveštaj (bez ikakvih promena) sa meča odigranog na stadionu "Lučice" koji je okačen na Fejsbuk stranici FK Napredak Tupković.

"Danas je završeno 13 kolo 2. Tk lige jug. Napredak je uvjerljivom pobjedom na svom stadionu Lučice savladao Rijeku Šeriće rezultatom 7-2 gosti su htjeli napustit teren ali trener gostiju nije dao fudbalerima da idu prema svlačionici.Gosti su se bojali jos veće sramote.Naši igrači su imali jos prilika da povećaju vodstvo ali izgleda bili su zadovoljni trenutnim rezultatom malo su se opustili a gosti su navaljivali kako bi dali jos jedan počasni gol rezultat je glasio 7-2 u korist domaćina.Igrač utakmice je bio Kićo igrač FK Napredka postigao 3 gola na utakmici Kico je ušao u 46 minuti i golove dao u 47,51,55,za 8 minuta potopio goste te je proglasen za igrača utakmice i oborio jos jedan rekord 2 tk liga jug, i potopio Sericane. Strijelci za FK Napredak su bili: Kere 2 gola, Kico 3 gola,Suma 1gol ,Ziga 1 gol. Dodajmo jos da je FK Napredak imao igraca manje nasi su dobili crveni u 35 minuti utakmice. Svaka cast nasim igracima=D".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonymous

    25. novembar 2013 | 17:49

    Sta je ovde smesno?!

  • mikam

    25. novembar 2013 | 17:54

    Ne razumem sta je ovde smehotresno???

  • Srbislav

    26. novembar 2013 | 09:10

    Osim sto su zaista nepismeni ovde nema nista smesno. Skoro svaki izvestaj sa utakmica je ovakav, sto ce reci da je vecina sportskih novinara nepismeno, ali na to smo vec navikli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA