BALOTELI: Ovo je kraj!

 
  • 0

Napadač Milana "tvitovao" u pet ujutru, zbog čega je potom i zakasnio na nedeljni trening zajedno sa Robinjom. U redovima "rosonera" očigledan raspad sistema

Za Marija Balotelija se intenzivno govori da neće još dugo igrati za Milan. Spekulacije o odlasku kod Žozea Murinja u Čelsi postale su još jače posle remija "rosonera" sa Đenovom (1:1), koji je ostavio bivšeg šampiona Evrope na poražavajućem 13. mestu na tabeli Serije A.

Baloteli je ponovo promašio penal, drugi put u karijeri, čime je možda i postao tragičar, a to su mu zamerili i navijači, pred koje je Italijan hteo da izađe kada su blokirali stadion zbog nezadovoljstva, ali je policija savetovala da to, ipak, ne uradi.

U nedelju je Baloteli zakasnio na trening, a posebno čudi tvit napisan oko pet ujutru: "Ovo je kraj", sa sve smeškom na kraju. Kada je video da je izazvao paniku među pratiocima, napadač je napisao: "Uvek samo Milan".

Osim Balotellja, i drugi napadač Robinjo je zakasnio na trening, i čini se da je u Milanu raspad sistema pred odlučujući meč sa Seltikom u Ligi šampiona koji se igra u utorak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA