IZBAKSUZIRALI BOMBONJERU: Nole i Rafa ostavili Boku bez titule? (VIDEO)

 
  • 0

Najbolji svetski teniseri bili su gosti argentinskog kluba tokom prvenstvenog meča s Ol Bojsima, a čak su u egzibiciji šutirali penale golmanu Boke. Nažalost, tim iz Buenos Ajresa je poražen sa 2:0, čime se udaljio od borbe za titulu

Najbolji teniseri sveta Novak Đoković i Rafael Nadal bili su baksuzni za fudbalere Boke Juniorse koji su poraženi na svom terenu od Ol Bojsa sa 2:0, čime su izgubili šanse za titulu šampiona u Aperturi.

Nole i Rafa, koji su u Argentini na egzibicionoj turneji, bili su na stadionu Boke tokom meča, a u sedmom minutu zaustavljena je utakmica i oni su izašli na teren i u egzibiciji šutirali penale golmanu Juniorsa. Obojica su bila u dresu sa brojem 10, koji je svojevremeno nosio Maradona.

Meč je nastavljen posle egzibicije, a Rafa i Nole su sa tribina gledali kako Boka gubi sa 2:0 od Ol Bojsa, čime je ostala u zaostatku od četiri boda za vodećima San Lorencom koji ima 31 bod, i Njuelsom koji ima 30 bodova, na dva kola pre kraja prvenstva.

Inače, Novak Đoković se odlično provodi na turneji po Južnoj Americi gde je bio i na oproštaju Davida Nalbandijana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA