Splićani pokličom AJMO USTAŠE podržali Šimunića! (VIDEO)

 
  • 7

Tokom meča između Hajduka i Osijeka na ''Poljudu'' se skandirali ustaški poklici

Navijači splitskog Hajduka večeras su sramotnim skandiranjem izrazili podršku hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimuniću za vreme prvenstvene utakmice protiv Osijeka, prenose hrvatski mediji.

Portal Index.hr navodi da se ceo stadion Poljud orio uzvicima "Za dom spremni" i da je takvo navijanje propraćeno aplauzima. Nakon toga usledio bi refren "Ajmo, ajmo ustaše" i "u boj, u boj", tako da bi splitski klub mogao da se suoči sa rigoroznom kaznom, prenosi Index.hr.

Šimunić je u utorak posle utakmice Hrvatska - Island u Zagrebu uzeo mikrofon i više puta uzviknuo ozloglašeni ustaški pozdrav "Za dom", na šta su mu navijaci odgovorili "Spremni".

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopstila je da je tim povodom pokrenula disciplinski postupak protiv hrvatskog reprezentativca.

Prvenstveni meč između Hajduka i Osijeka u Splitu završen je nerešeno 1:1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • velika albanija

    25. novembar 2013 | 08:21

    Pa da hrvatski narod pobednički i ponosan i radostan slavi i pobede i SP i provocira za inat a četnici em gubitnici em se sklupčali pokrili ušima i glume velike žrtve da gde je sada velika srbija i sva veličanja srpskog naroda kao da ga nema!

  • RH

    25. novembar 2013 | 08:50

    E tako to ide vi želite rehabilitirati osuđenog ratnog zločinca čiču dražu a pošto su hrvati bolji prestići će vas io rehabilitirati kompletno ustaštvo a onda sljedi rasprava o BiH i RS da da zlo i naopako....

  • hrvatica

    27. novembar 2013 | 02:08

    E da ih je toliko pobio ne bi sad ni bilo Srbije,skužajte,velike Srbije!sad se držite dok vam se ne spusti nova magla ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA