Španovićeva se ne sprema za Plejboj, već za Cirih!

 
  • 4

Srpska atletičarka odgovarala je na pitanja postavljana društvenoj mreži Tviter

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović iskoristila je slobodne trenutke da na Tviteru ćaska sa obožavaocima o svemu što ih je zanimalo.

Ivanu su ipak najviše ispitivali administratori profila Evropske atletske federacije, najviše o njenoj narednoj sezoni, a pre svega zimskom delu.

- Svetsko dvoransko prvenstvo u Sopotu je glavni cilj u zimskoj sezoni. Volela bih da postavim novi državni rekord u nadi da će to biti dovoljno za finale - napisala je Ivana.

Španovićevoj je 2013. godina bila najuspešnija u dosadašnjoj karijeri, a sledeće godine je na programu i Evropsko prvenstvo u Cirihu.

- Cirih je sigurno moj glavni cilj za 2014. godinu. Nisam imala sreće u Helsinkiju 2012. godine, i nadam se da će u Cirihu biti mnogo bolje.

Preptostavku da li su joj takmičenja u Srbiji omiljena Ivana je potvrdila:

- Dobro pretpostavljate. Volim publiku, naš mentalitet... Svaki put je super uzbudljivo. Morate doći u Srbiju - namignula je Ivana na kraju odgovora.

Na kraju, neko od tviteraša je morao da postavi pitanje da li će se jedna od naših najlepših atletičarki posvetiti i modelingu i slikanju za neki od poznatih magazina poput "Plejboja".

- Kada nemam velike obaveze prema treningu uspevam i slikanje da uskladim. Ali trening ne sme da trpi - napisala je Ivana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    21. novembar 2013 | 21:10

    Jos uvek ocekujem da mi neko kaze njene tetovaze :-)

  • Miloš

    21. novembar 2013 | 22:19

    Neka mi neko objasni kako profesionalni sportista može da stavi silikonske implantate u grudi? Uz dužno poštovanje istih.

  • Zemunac

    22. novembar 2013 | 08:32

    Gospodjica se kao i Bekric vise slika nego trenira....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA