FABRIS MUAMBA: Sportsko novinarstvo mi je druga šansa!

 
  • 0

Bivši fudbaler Boltona, koji je prošle godine kolabrirao na terenu zbog problema sa srcem, upisao je studije sportskog novinarstva

Fabris Muamba, koji će ostati upamćen po događaju iz marta 2012. godine, kada je na utakmici između Totenhema i Boltona doživeo infarkt i kolabirao usred terena, odlučio se za novu karijeru. U budućnosti će se baviti sportskim novinarstvom.

Zbog pomenutih problema sa srcem, nekadašnji mladi reprezentativac Engleske morao je da odustane od fudbala, ali je pronašao životni poziv koji će mu omogućiti da ostane u sportu.

Muamba, koji živi u Londonu, upisao je studije sportskog novinarstva i misli da će mu to dati drugu šansu da uživa u svojoj prvoj ljubavi.

- Učim sve što ima veze sa sportskim novinarstvom − pisanje, emitovanje, sve. U stvari, voleo bih kada bi se više bivših fudbalera okrenulo žurnalizmu kako bi videli drugu stranu sporta. Ja uživam u tome - rekao je Muamba.

Bivši fudbaler Birmingema i Boltona nikada nije pogledao snimak njegovog kolapsa na "Vajt Hart Lejnu".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA