VICKASTI BERDIH: Hteo sam da đuskam s Đokovićem, gde je?

 
  • 6

Češki teniser "tvitnuo" svoje zaprepašćenje jer se naš najbolji teniser nije pojavio na proslavi organizovanoj za učesnike finala Dejvis kupa. Od srpskih igrača su se pojavili oni koji nisu igrali - Janko Tipsarević i Viktor Troicki

Češki teniseri su posle pobede od 3:2 u finalu Dejvis kupa s razlogom imali razloga za slavlje, zbog čega su bili prvi na proslavi organizovanoj za kraj ovog takmičenja. Srpskim teniserima, ipak, nije toliko bilo do žurke do jutarnjih časova.

Tako na proslavi nije bilo Novaka Đokovića, a to je izgleda Tomašu Berdihu izuzetno teško palo.

- Hteo sam da đuskam sa Đokijem večeras... Tužan sam jer on nije ovde?!? - izneo je na Tviteru svoje zaprepašćenje Berdih. Na to su mu mnogi odgovarali da je očigledno pijan, a izgleda i da je Berdih obrisao prethodni "tvit" u kom je pisalo da je Đoković ponovo ostao u garaži, aludirajući na izjavu svog saigrača Radeka Štepaneka da je neigranje Đokovića u dublu bilo "ostavljanje ferarija u garaži".

Na večeri učesnika finala Dejvis kupa prisustvovali su samo srpski igrači koji nisu nastupili minulog vikenda - Janko Tipsarević i Viktor Troicki. Ilija Bozoljac i Dušan Lajović su svoje veče proveli na drugom mestu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA