OBRADOVIĆ POSLE PORAZA U FINALU: Biće još dana za megdana

 
  • 4

Selektor teniske reprezentacije Srbije smatra da su svi njegovi igrači dali sve od sebe da još jednom obraduju naciju i osvoje "salataru" i da će srpski teniseri imati još prilike da podignu pehar Dejvis kupa

Mladi i još uvek neiskusni Dušan Lajović poražen je u petom meč od Radeka Štepaneka i tako su češki teniseri odbranili titulu u Dejvis kupu. Srpski teniski tim je u ovom finalu bio oslabljen za neigranje dvojice važnih igrača Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, što je po rečima srpskog trenera Bogdana Obradovića umnogome uticalo na konačan ishod finalnog okršaja, međutim, on je, kako kaže, ponosan na svoje igrače koji su dali sve od sebe da pobede.

- Čestitao bih teniserima Češke na osvojenoj tituli, ali takođe moram da čestitam svim mojim igračima koji su dali sve od sebe u ovom finalu. Nedostajali su nam Janko i Viktor, koji nisu mogli da igraju i time su naše šanse za pobedu bile znatno umanjene. Ali biće još dana za megdana, imaće ovi momci još šansi da se bore za trofej, važno je da oni hoće da igraju za reprezentaciju - rekao je Obradović po završetku poslednjeg meča.

Selektor se osvrnuo i na Dušana Lajovića na koga je bilo bačeno veliko breme da igra poslednji odlučujući duel u finalu.

- Mi se svi osećamo kao jedno. Znamo koliko je Dušanu bilo teško i koliko je želeo da pobedi. Ovo mu je bilo veliko iskustvo koje će moći da primenjuje već naredne sezone - završio je trener Dejvis kup tima Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    17. novembar 2013 | 20:10

    Млад је, има 'само' 23 године.. Срамота бре, онако да изгуби. Ја мислио он има 18-19 година.. -.-

  • Ostap Bender

    17. novembar 2013 | 22:45

    Da li ste gospodo draga , vi koji pljujete ovog momka od 23 godine, da ćemo čekati ceo vek posle Noleta da imamo igracca u prvih deset? Do Noleta mnogi za tenis nisu ni cculi, a sad uveliko dele lekcije. Tipiccno naša posla. Plod nacionalne frustracije pomešane sa potrebom neuspešnih za identifikacijom sa uspešnima... Za one koji iole nešto znaju bilo je jasno da samo sa jednim igraccem nemamo šansu protiv Čeha!

  • Tutor

    17. novembar 2013 | 20:38

    Alo bre koja smejurija, Nole nam se baš razočarao. Bolje da su igrali Ziki ili Ilija umesto ovog maminog sina. Ko njega uopšte uguro u reprezentaciju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA