TELEGRAF VIDEO: Zagrevanje trubača, gledaoci uvereni u pobedu Srbije!

 
  • 0

U Areni su mahom uvereni u pobedu Srbije protiv Češke u finalu Dejvis kupa, bez obzira na to što Česi vode 2:1. Pogledajte šta je Telegraf zabeležio pred početak meča Đoković - Berdih

Pola sata pred početak četvrtog meča finala Dejvis kupa između Novaka Đokovića i Tomaša Berdiha, u blizini "Kombank arene" trubači su "trenirali" za dizanje atmosfere u dvorani, u kojoj je fenomenalna podrška publike potrebnija nego ikad.

Srbija je u treći dan ušla sa zaostatkom od 1:2, ali to nije demotivisalo brojne navijače da i danas navijaju za Đokovića i mladog Dušana Lajovića. Ipak, gledaoci u Telegafovoj anketi su bili podeljeni, pa su za peti meč pojedini priželjkivali da na teren izađe Ilija Bozoljac.

U "Areni" je uz taktove "Marša na Drinu" atmosfera pred sam meč najboljih tenisera Srbije i Češke bila fenomenalna, a upravo takva podrška je potrebna našim momcima kako bi napravili preokret.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(B.M.)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA