EVROLIGA: Real ponizio Efes sa 46 razlike!

 
  • 1

Košarkaši Real Madrida nastavili putem nepobedivosti, nova žrtva kraljevskog kluba bio je predstavnik Turske - 103:57

Real Madrid i dalje ne zna za poraz! Ovoga puta izabranici Pabla Lasa i više nego ubedljivo savladali su ekipu Anadolu Efesa rezultatom 103:57 (19:13,28:10,23:23,33:11) u okviru petog kola Evrolige.

Od samog starta meča Real je nametnuo izuzetno visok ritam koji je Efes mogao donekle da drži samo u prvoj četvrtini. Već u toku druge četvrtine Madriđani dolaze do dvocifrene prednosti koja nastavlja da raste, a na poluvremenu je već  plus 24 za domaći tim,

U drugom poluvremenu Real se prosto poigravao sa nemoćnim Efesom, viđeno je dosta atraktivnih poteza, a razlika je jako retko padala ispod trideset poena, a čak se i svih 12 igrača domaće ekipe upisalo u listu strelaca.

Najefikasni akter meča je bio Janis Burusis sa 17 poena, a u Realu su još bili zapaženi Mirotić, Karol i Serhio Rodrigez svi sa po 14 poena, s tim da je Rodrigez ostvario dabl-dabl s obzirom na to da je imao i 10 asistencija. Jedini vredni pomena kod gostiju su Hopson, koji je upisao 13 poena i Vasiliadis, koji je postigao 11 poena. Duško Savanović je za 15 minuta upisao tri poena, dok je Tadija Dragićević za 25 minuta postigao osam.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA