IBRA: Više od Portugalije zaslužujemo Brazil!

 
  • 1

- Portugalija je favorit, ali mi smo drugi u grupi u kojoj je bila Nemačka, koja je u samom evropskom vrhu - rekao je najbolji fudbaler Švedske

Zlatan Ibrahimović je sedmi put uzastopno, a osmi ukupno, proglašen za najboljeg fudbalera Švedske. Napadača Pari Sen Žermena koji puca od samopouzdanja očekuju kvalifikacioni dueli u petak i utorak sa Portugalijom u baražu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Prema Ibrahimovićem mišljenju, Šveđani su više zaslužili da se plasiraju na Mundijal.

- Portugalija je favorit, ali mi smo drugi u grupi u kojoj je bila Nemačka, koja je u samom evropskom vrhu. Više zaslužujemo plasman u Brazil, a ako napravimo manje grešaka, možemo u tome da uspemo. Biće teško, ali mora tako da bude, jer je ulog nastup na Svetskom prvenstvu - rekao je Ibra.

- Spreman sam i veoma motivisan. Želim da postignem golove i da postanem najbolji strelac Švedske svih vremena. Postoji mnogo malih stvari koje mi daju dodatnu motivaciju. Kvalifikacije nisu bile lagane. Imali smo nekoliko teških utakmica, ali nas je to motivisalo. Činjenica da sam kapiten mi daje obavezu da odvedem svoj tim na Svetsko prvenstvo. Sada sam iskusan i znam šta je potrebno da dođemo do tog cilja - rekao je Zlatan Ibrahimović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA