Da li je Babović namerno dobio crveni karton da ne bi igrao protiv Partizana?

 
  • 6

Bivši fudbaler Partizana, a sada igrač Voždovca Stefan Babović dobio je nakon završetka utakmice u Nišu dva žuta kartona zbog čega će propustiti duel sa klubom u kojem je ponikao

U 12. kolu Jelen Super Lige, na utakmici između Radničkog iz Niša i Voždovca po završetku utakmice, fudbaler Voždovca Stefan Babović je dobio prvo žuti karton, a zatim crveni karton zbog uvreda upućenih glavnom arbitru meča Nenadu Đokiću. Pored uvreda, Stefan Babović je pokušao i da se fizički obračuna sa Đokićem, ali su ga u tome sprečili njegovi saigrači.

Iako je u odbranu veznog igrača Voždovca stao njegov trener, Nenad Lalatović rekavši  - da ne može sudija  neke svoje greške opravdati dodeljivanjem crvenog kartona Stefanu Baboviću - postavlja se pitanje da li je Babović namerno dobio dva žuta kartona, kako bi izbegao duel sa svojim bivšim klubom, Partizanom?

Podsećamo, Stefan Babović je jedan od mnogih mladih igrača koji su ponikli u Omladinskoj školi Partizana, a za prvi tim je nastupao u dva mandata 2004-2006 i 2010-2012. Iz Partizana je posle dosta bure i svađe sa navijačima otišao u Zaragosu, gde nije imao značajnu minutažu. Letos je bio povezivan sa Crvenom Zvezdom, ali je ipak pri kraju prelaznog roka završio u Voždovcu.

Ionako veoma loš odnos sa navijačima Partizana koji je dodatno pogoršan letošnjim medijskim špekulacijam o prelasku u redove večitog rivala su možda bili razlog da Babović namerno izbegne duele sa nekadašnjim timom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TS

    9. novembar 2013 | 20:03

    Naravno da jeste.Jadno u svakom slucaju.

  • Nislija

    9. novembar 2013 | 21:31

    Odvratan potez Babovica,uporno se hvatao za medjunozje i pokazivao srednji prst sa obe ruke ali publika mu nije ostala duzna...ko je bio na utakmici shvatice :)

  • Vuk

    10. novembar 2013 | 04:36

    Bravo Babke grobaru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA