Radonjić: Navijači ispunite Pionir protiv Cedevite

 
  • 1

Potrebna nam je podrška navijača, jer će nam dodatna energija sa tribina pomoći da dođemo do pobede, kaže trener Crvene zvezde. Utakmica na programu u nedelju od 17 sati

Posle velike pobede u Vitoriji protiv Laboral Kuće, Crvenu Zvezdu očekuje serija teških mečeva u narednih deset dana. Prva na redu je derbi kola protiv Cedevite u 7. kolu ABA lige.

Iako fizički i emotivno iscrpljeni, crveno-beli moraju da zbiju redove i pruže još jednu dobru partiju i time nastave trijumfalni niz koji je započet u Španiji:

- Nadam se da će podrška navijača biti velika, jer nam je ta dodatna energija sa tribina neophodna kako bismo došli do pobede.

- Cedevita dolazi u Beograd sa velikim samopouzdanjem. Pored dobrih rezultata u Jadranskoj ligi, napravili su i sjajan rezultat u poslednjem kolu Evrokupa, kada su posle zaostatka od dvadesetak poena razlike uspeli da naprave preokret i savladaju Dinamo Sasari.

- Međutim, naša želja je da čvrstom igrom i jakom odbranomm dođemo do željenog rezultata, a to je pobeda i trenutno samo tako razmišljam - rekao je Radonjić, a prenosi sajt Crvene zvezde.

Radonjić je i pohvalio ekipu Cedevite:

- Cedevita u ovoj sezoni ima izvanredan koncept. U ekipi je veliki broj mladih igrača, a angažovali su izuzetnog trenera, Jasmina Repešu.

- Klub je sjajno organizovan i sasvim je sigurno da su u najužem krugu za plasman na fajnal-for Jadranske lige. Odlično su započeli sezonu, a angažovanjem Alena Reja popunili su problematičnu poziciju beka.

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova u dvorani Pionir.

ABA liga, 7. kolo

Subota:

Zadar - Igokea 17.00

Solnok - Olimpija 17.00

Cibona - Mega Vizura 19.00

MZT - Krka 21.00

Nedelja

Crvena zvezda - Cedevita 17.00

Radnički - Budućnost  19.00

Ponedeljak

Široki - Partizan 20.30

TABELA: PARTIZAN 5-1, Cedevita 5-1, CRVENA ZVEZDA 4-2, Budućnost 4-2, Cibona 3-3, RADNIČKI 3-3, Igokea 3-3, MEGA VIZURA 3-3, Krka 3-3, Solnok 3-3, MZT 2-4, Široki 2-4, Zadar 2-4, Olimpija 0-6.

Parovi 8. kola(16,17,18, novembar): Partizan - Crvena zvezda, Zadar -MZT, Igokea - Solnok, Budućnost - Olimpija, Krka - Cibona, Cedevita-Radnički, Mega Vizura - Široki.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    9. novembar 2013 | 20:01

    Ispunite tribine,da gledate kako nas deru hrvati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA