Berluskonijeva ćerka zavodi red u Milanu!

 
  • 2

Ćerka vlasnika Milana namerava da preuzme veća ovlašćenja u klubu, a u planu joj je da zahvali na saradnji potpredsedniku Adrijanu Galijaniju i treneru Masimilijanu Alegriju

Katastrofalni rezultati fudbalera Milana na startu sezone Serije i tek 11. mesto na tabeli uz čak 19 bodova manje od lidera Rome, znak je da neko mora da reaguje!

Kako tvrde italijanski mediji, red će pokušati da zavede ni manje ni više nego "čvrsta ruka" ćerke Silvija Berluskonija - Barbare!

Ćerka vlasnika Milana trenutno je zaposlena u bordu direktora kluba, ali s obzirom na "gene" koje je nasledila od oca, planira da preuzme veća ovlašćenja, kako bi klub vratila na put uspeha.

Prema navodima italijanskih medija 29-godišnja atraktivna devojka planira da zahvali na saradnji aktuelnom potpredsedniku Adrijanu Galijaniju i treneru Masimilijanu Alegriju, a pominje se da će funkcije u klubu dobiti nekadašnji asovi Rosonera Paolo Maldini i Demetrio Albertini.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA