SUBOTIĆ: Ja sam 100% Srbin, ne postoji druga opcija!

- Moji roditelji su Srbi, i ostatak moje kompletne familije takođe - objašnjavao je srpski reprezentativac engleskim medijima svoju istoriju

Komentari

  • ироничар

    5. novembar 2013 | 21:39

    Subotić lepo objasnio... samo još da odu Miha i Tole i vratimo Subotića i Vidića, trebaće nam... A ovaj radule što ken*a ... i Ozren je bio dosta srpski, pa su vaši sve tamo proterali i poubijali, te naselili ste kraj vehabijama, sve bradonja do bradonje pa malobrojni srbi povratnici ne mogu da žive u miru od te gamadi. A ta tvoja "historija" i nebuloze koje širiš zadrži u svom zatucanom mozgu, jer mi Srbi sigurno ne trebamo da slušamo mišljenje nekih "historičara" koji su tek pre 20 godina ustanovili svoje kvazi-institute i pripadaju 5-puta manjem narodu + pričaju našim jezikom a nazivaju ga drukčije isto tako od pre 20 godina ... koji su potomci Poturica....pa od onda ni sami više nisu znali nit još danas znate šta ste. Ne postoji ta istorijska karta koja pokazuje da su tzv. "Bošnjaci" kao nacija nekad živeli na ovim prostorima, ni pre 1000 ni pre 100 godina ... to ti 100% kao istoričar garantujem - ali znam da ti ne pomaže, jer ti učiš "historiju" iz viceva o Hasi i Muji.

  • Draža Mihajlovič

    5. novembar 2013 | 18:21

    Radule ti si stopostotna budala. Bošnjaci nisu ništa , to je nepostojeća kategorija. Takvo nešto nepostoji. Tako može sutra pola sarajeva sebe proglasiti za Eskime pa da to neko i prizna zato što im je to interes.Mehmed Paša Sokolović je znao da je Srbin , bez obzira što je primio Muslimansku veru, a ti sitni crve ti si se našao da pametuješ i da pljuješ po svojim korenima i poreklu.

  • radule

    5. novembar 2013 | 16:21

    jeste ceo srpski kad ste proterali i poubijali sve bosnjake i hrvate s tog dela,a ja bi prije rekao pravoslavni deo, zna se kako su ti pravoslavci bosanci postali srbi.

    • 5. novembar 2013 | 16:41

      SRB

      @radule

      KAKO ? DAJ MOLIMTE OBJASNI ! VI STE TAKO SMESNI. OCETE OD NAS KOJI SMO SRBI BILI UVJEK DA PRAVITE BOSANCE PRAVOSLAVNE VERE A VI KOJI STE SRBI BILI PA PRESLI U MUSLIMANE SAD SE PRAVITE BOSNJACIMA ? AKO JE TEBE SRAMOTA KORJENA NAS NIJE. PA KAKVU NAM GOD DRZAVU NAMETNE MI ZNAMO STA SMO. A I TVOJA DRZAVA NAS JE TJERALA DA NA POPISU NAPISEMO STA SMO KAO I VAS. SAMIM TIME STE PRIZNALI SRBSKI NAROD A NE NEKE TAKOZVANE BOSANSKE PRAVOLSAVCE. VJERA JE VJERA A NACIJA SASVIM DRUGO.

    • 5. novembar 2013 | 17:01

      Марко

      @radule

      Православни бошњаци... Већу глупост од тога нисам чуо у свом животу! Да ли могуће да заиста верујеш тим ''хисторичарима'' бошњацима. Никакве научне основе нема о постојању неког бошњачког народа и молим вас више да се помирите са чињеницом да сте ви исламизирани Срби.

    • 5. novembar 2013 | 21:49

      ироничар

      @radule

      MA NEMOJ ... što onda nisu ti """bošnjaci"""" sebi stvorili bosansku pravoslavnu crkvu (koja ne postoji i nije nikad postojala).. što već 1400 godina idu u srpsku pravoslavnu crkvu i pričaju srpskim jezikom i nosu ista imena i prezimena kao mnogobrojniji sunarodnici preko drine, pa severno i južno od njih takođe... što nema tih bošnjaka na nijednoj istorijskoj karti, nit udžbeniku nit igde hiljade godina unazad pa ni do danas, ni jedan istorijski dokument takođe.. što je kralj tvrtko išao po krunu u maticu rašku kod nemanjića? što se krunao za kralja srba i teritorija kojima je vladao? ... itd. itd... odgovor je jednostavan - zato jer "glupi bosanci" kao ti onda ne bi imali ovako glupih stvari za pričati .. zato i postoji ta stara izreka "glupi bosanci". 80% ste rodom poturčeni Srbi i jedno 20% poturčeni Hrvati... i to je ono što vas boli i zato izmišljate ovakve nebuloze kako bi stvorili sebi neki jadan argument ... patetično :D

  • M.......

    5. novembar 2013 | 15:33

    Aha, sa Americkim pasosem. Sto napusti reprezentaciju Srbine?

  • Dule

    5. novembar 2013 | 15:09

    Zasto nema vise ovakvih ljudi u nasem fudbali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA