SUBOTIĆ: Ja sam 100% Srbin, ne postoji druga opcija!

- Moji roditelji su Srbi, i ostatak moje kompletne familije takođe - objašnjavao je srpski reprezentativac engleskim medijima svoju istoriju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M.......
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ироничар

    05. novembar 2013 | 21:39

    Subotić lepo objasnio... samo još da odu Miha i Tole i vratimo Subotića i Vidića, trebaće nam... A ovaj radule što ken*a ... i Ozren je bio dosta srpski, pa su vaši sve tamo proterali i poubijali, te naselili ste kraj vehabijama, sve bradonja do bradonje pa malobrojni srbi povratnici ne mogu da žive u miru od te gamadi. A ta tvoja "historija" i nebuloze koje širiš zadrži u svom zatucanom mozgu, jer mi Srbi sigurno ne trebamo da slušamo mišljenje nekih "historičara" koji su tek pre 20 godina ustanovili svoje kvazi-institute i pripadaju 5-puta manjem narodu + pričaju našim jezikom a nazivaju ga drukčije isto tako od pre 20 godina ... koji su potomci Poturica....pa od onda ni sami više nisu znali nit još danas znate šta ste. Ne postoji ta istorijska karta koja pokazuje da su tzv. "Bošnjaci" kao nacija nekad živeli na ovim prostorima, ni pre 1000 ni pre 100 godina ... to ti 100% kao istoričar garantujem - ali znam da ti ne pomaže, jer ti učiš "historiju" iz viceva o Hasi i Muji.

  • Draža Mihajlovič

    05. novembar 2013 | 18:21

    Radule ti si stopostotna budala. Bošnjaci nisu ništa , to je nepostojeća kategorija. Takvo nešto nepostoji. Tako može sutra pola sarajeva sebe proglasiti za Eskime pa da to neko i prizna zato što im je to interes.Mehmed Paša Sokolović je znao da je Srbin , bez obzira što je primio Muslimansku veru, a ti sitni crve ti si se našao da pametuješ i da pljuješ po svojim korenima i poreklu.

  • radule

    05. novembar 2013 | 16:21

    jeste ceo srpski kad ste proterali i poubijali sve bosnjake i hrvate s tog dela,a ja bi prije rekao pravoslavni deo, zna se kako su ti pravoslavci bosanci postali srbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA